邊度食好野?

收藏  |  訂閱
13  346

邊度食好野?

我約佐一個QQ女今個星期六食晚飯,我想去食海鮮(避風塘炒蟹)究竟去樂園路好定八卦一路好呢?

深圳機場多啫...有避風塘??

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 03:17 PM 發表 查看引用來源
深圳機場多啫...有避風塘??
C HING,
有幾個朋友明晚會上去CP(冇我份)
佢地問我邊處"打鞭佬"好:smile_13: :smile_13:
請問中元街 HOT POT有乜好介紹?
唔該先:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-11-27 15:45 發表 查看引用來源

C HING,
有幾個朋友明晚會上去CP(冇我份)
佢地問我邊處"打鞭佬"好:smile_13: :smile_13:
請問中元街 HOT POT有乜好介紹?
唔該先:smile_15: :smile_15:
振興三街「大骨仔」...

中元街 「小肥羊」

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 03:48 PM 發表 查看引用來源

振興三街「大骨仔」...

中元街 「小肥羊」
THANK YOU C HING
振興三街係咪 RED C後面?
小肥羊度度有(中元街未試過), 唔想食

曼聯茶餐廳

引用:
原帖由 sunny0808HK 於 2008-11-27 15:55 發表 查看引用來源

振興三街係咪 RED C後面?
小肥羊度度有(中元街未試過), 唔想食
君記隔離果條街仔...肥蘇燒鵝果條街....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 04:02 PM 發表 查看引用來源

師兄你真係常平地圖 叫咩街都知,我識去,但係就唔知叫咩街

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-27 04:02 PM 發表 查看引用來源

O.I.C.
功德無量

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-11-27 16:07 發表 查看引用來源

師兄你真係常平地圖 叫咩街都知,我識去,但係就唔知叫咩街
馬交兄太客氣啦...我哋呢亭週街行 on 99 咪知多啲囉....

前往最後回覆