上一頁下一頁
發新話題

可唔可以講吓您第一次的經瞼?

收藏  |  訂閱
348  6.1k

可唔可以講吓您第一次的經瞼?

每个人都有第一次,男就叫做弟一次,女就叫做遞一次,可唔可以講吓您第一次係點發生同完事?係咪好痛?

我第一次,都唔知做セ,心跳得好快,gf同好渣咗幾嘢我又用手抽佢幾吓,又啜佢fish ball 就咁開始.
最初係用傳統式佢下我上,但後來入唔倒,我有D痛,因個頭仲比野包住,以為係有意外.......
之後佢就比我係佢後面入,佢話咁可能容易D,嘩!正呀..............咁我諗住冇死喇,咁大個龍門一定入倒,可能太緊張,當大腸問緊路的時候,入咗3分1左右就.......射哂出黎,插都冇插過..........:')

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-26 02:34 PM 發表 查看引用來源
每个人都有第一次,男就叫做弟一次,女就叫做遞一次,可唔可以講吓您第一次係點發生同完事?係咪好痛?
不如你講左你既第一次先啦~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-26 02:35 PM 發表 查看引用來源

不如你講左你既第一次先啦~~~~:smile_30:
我知實有人問我先,好彩我準備了

第一次.好快比人挑豆阻.插阻一陣之後好快就射阻...:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-11-26 14:38 發表 查看引用來源
第一次.好快比人挑豆阻.插阻一陣之後好快就射阻...:smile_13:
咁架..

而家呢????:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2008-11-26 02:34 PM 發表 查看引用來源
點會痛㗎?

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-26 02:40 PM 發表

咁架..

而家呢????:smile_47: :smile_47:
而家技術好阻..但無得施展..:smile_27:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-11-26 14:44 發表 查看引用來源

而家技術好阻..但無得施展..:smile_27:
係你引我咋......

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-26 02:45 PM 發表

係你引我咋......
對注lady你...男士好快就敗陣la...:smile_40:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2008-11-26 14:46 發表 查看引用來源

對注lady你...男士好快就敗陣la...:smile_40:
你用咩技術引我呀....:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆