尖咀 安樂Ivy

收藏  |  訂閱
7  1.3k

尖咀 安樂Ivy

今日安排哂工作...就落街休息下
跟住去左安樂大廈洗樓...
先去A1詩詩..一開門佢好細粒.中女,有波路,手臂有少少粗
跟住唔入去

去左A6 Ivy開門佢好身材ok.有波路,幾白
好啦...去揼...志在玩下波波
入到去...習慣性抽下水,搓下佢對波...想咬下佢pat pat,先去沖涼
惡夢開始...我聞到臭味..好似咸魚味...
跟住覺唔多對路...果d味真係好咸魚味
由其佢件衫.跟住發覺好似係佢度發出呢d咸魚味

我果時真係想嘔...跟住真係唔得...
我頂唔到...我唔揼啦,穿回條褲...放低一百蚊即走(當比佢沖涼又好洗衫又好)

攪到我依家都好似聞到咸魚味....
都唔知係唔係邪野...:smile_42:

都唔知係唔係有咩唔乾淨:smile_42:

可能隻西發炎,又或者幾日冇洗西,D大陸西好九懶,以為做完個客搵花灑淋下當先左,其實西毛九毛都會掂到既,咁一條又一條九毛加上去咪有味囉,遲下吾止有味呀,有病都會呀。

引用:
原帖由 longlong 於 2008-11-26 12:09 AM 發表 查看引用來源
可能隻西發炎,又或者幾日冇洗西,D大陸西好九懶,以為做完個客搵花灑淋下當先左,其實西毛九毛都會掂到既,咁一條又一條九毛加上去咪有味囉,遲下吾止有味呀,有病都會呀。
真係走得快...果種惡待臭...真係死咸魚味

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-25 11:39 PM 發表 查看引用來源
今日安排哂工作...就落街休息下
跟住去左安樂大廈洗樓...
先去A1詩詩..一開門佢好細粒.中女,有波路,手臂有少少粗
跟住唔入去

去左A6 Ivy開門佢好身材ok.有波路,幾白
好啦...去揼... ...
Ching撞正臭西~真冇運:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 半推半就半日安 於 2008-11-26 12:16 PM 發表 查看引用來源

Ching撞正臭西~真冇運:smile_27: :smile_27:
真係...我依家成日好似聞到果D死咸魚味

HELP~~~~~~~~~~~~~~~:smile_22:

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-26 12:18 PM 發表 查看引用來源

真係...我依家成日好似聞到果D死咸魚味

HELP~~~~~~~~~~~~~~~:smile_22:
搽番D白花油~睇下好吾好D:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 半推半就半日安 於 2008-11-26 12:22 PM 發表 查看引用來源

搽番D白花油~睇下好吾好D:smile_30: :smile_30: :smile_30:
係喎....出動白花油王子打救

引用:
原帖由 F1Help 於 2008-11-26 12:25 PM 發表 查看引用來源

係喎....出動白花油王子打救
仲可以插多80年:smile_30: :smile_30: :smile_30:

前往最後回覆