1122 師弟手記 又係 甘兒啞圓

收藏  |  訂閱
18  950

1122 師弟手記 又係 甘兒啞圓

22 號 , 做野做到好鬼疲倦 , 骨癮又發作 , 卒之過左 甘兒啞圓
先來過早餐 , 事后才知 yuen0418  , SharpDennis  也在同一場所燒肺
下次真係要一起食早餐 , 交交流 !!

是日求戀其點個保健技師 , 求戀其點天皇式
都是以低檔消費 , 博博 upgrade 服務 , 有就開心 , 冇就當正骨享受

是日技師 , 也算滿意 , 樣子唔差 , part 1 dup 得好好 , 推 pat pat 時更好舒服
反身 , 推推推推推推推推到大脾內側 , 小師弟已立正企定 , 向此技師敬禮
我亦開始暗示可否出埋

技師回答我好大體 : 你轉保健式就得 , 天皇式唔可以

師弟 : 我次次來 , 天皇式都可出埋

技師又回答 : 如果個個客都選天皇式又要增值服務 , 咁就冇客選保健式 , 到時公司賺唔到錢 , 技師又會揾少左

我見她亦好堅決不提供特別服務 , 我也不強人所欄

再繼續正正經經 dup 埋其他手手腳腳 , 大家亦有聊天 ...............

尾段突然有 180 度轉變 , 她話想約我出去搞野 !!

我感覺好突然 , 我只能回應 : 好呀 !! 找天吧 !!

於是相方先交換電話 , 希望找天去搞野吧

究境她是想什麼 ??
a. 她真係想搞野  ???
b. 藉此在外邊揾外快 ???
c. 滿足師弟的獸性 ???

我究境去唔去好 ???

我亦想知
i. FOC 好 ??
ii. 付錢好 ??

真的搞笑 !!

全程埋單共 163 元 , 原本小費簽 30 , 但見可能有下文 , 大方少少 , 簽多 30 !!
消費單據 已刊登在 uwants  , 希望 D 廣告友 唔好係又話廣告 , 唔係又話廣告 , 好煩 !!

1 >>>> b

2 >>>> i i

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-25 07:37 PM 發表 查看引用來源
1 >>>> b

2 >>>> i i

thank you

引用:
原帖由 cd200803 於 2008-11-25 19:39 發表 查看引用來源

thank you
you are welcome la

U lum U la

b
ii
完全唔考慮食的話
如果師弟兄開number,我會好樂意去研究第一條個答案:smile_40:
多謝師弟兄報告

全程埋單共 163 元 , 原本小費簽 30 , 但見可能有下文 , 大方少少 , 簽多 30 !!:smile_19:
咁經濟?

引用:
原帖由 cd200803 於 2008-11-25 07:34 PM 發表 查看引用來源
22 號 , 做野做到好鬼疲倦 , 骨癮又發作 , 卒之過左 甘兒啞圓
先來過早餐 , 事后才知 yuen0418  , SharpDennis  也在同一場所燒肺
下次真係要一起食早餐 , 交交流 !!

是日求戀其點個保健技師 , 求戀其點天皇式
...
咁順灘,只有兩個可能性 :

1. 搵外快
2. 你同daniel ng同一個級數

引用:
原帖由 d21110011 於 2008-11-25 09:03 PM 發表 查看引用來源
b
ii
完全唔考慮食的話
如果師弟兄開number,我會好樂意去研究第一條個答案:smile_40:
多謝師弟兄報告
let's me eat first , then will consider how to pass to public

引用:
原帖由 pythias08 於 2008-11-25 09:10 PM 發表 查看引用來源
全程埋單共 163 元 , 原本小費簽 30 , 但見可能有下文 , 大方少少 , 簽多 30 !!:smile_19:
咁經濟?
差不多啦

前往最後回覆