上一頁下一頁
發新話題

包女何價

收藏  |  訂閱
63  3.6k

包女何價

見有師兄問包女要幾錢, 所以同大家分享幾個真實個案

我識得幾個人包女, 佢地俾嘅錢都唔同

個案1 : 男未婚, 月入萬幾, 條女係經朋友介紹識嘅, 租屋另外每月俾千幾蚊佢, 每星期上深圳一次,包咗一兩年後, 最後條女話唔見咗部電話, 買新電話俾佢之後, 條女就失蹤

個案2 : 男已婚有個仔, 月入20,000, 老婆已經落咗嚟香港, 每月上深圳幾次, 條女係工作時識嘅, 租屋另外每月俾千幾蚊佢, 包咗幾年, 不過佢每次上深圳真係好似走私咁, 仲要唔訓覺朝早6點返香港, 等老婆以為佢通消工作

個案3 : 男已婚有個仔, 月入約70,000, 老婆係香港人, 條女係同事喺網上識嘅, 條友每星期15喺大陸工作, 星期142奶住深圳, 星期5晚返香港, 每月俾18,0002, 包咗5, 仲包緊
佢老婆好似知道佢有2, 唔知條友點樣”tun”點佢老婆

其實條女開價係視乎個男搵幾多, 搵得多就開得多, 聽過大陸有d官包女每月5/6

個人不支持包女, 個案3已經花過百萬喺條女度, 值唔值就見仁見智, 不過如果有ching非包不可嘅話, 最好唔好同條女話自己搵好多錢

有師兄問個案3條女係唔係好靚, 所以俾多d資料
個案3條女好靚, 靚到連女人都望佢 (不過每次見佢都有化妝, 化妝前係點就唔知),  160 cm, 瘦身材 (條女有d矮, 不過包佢嗰條友都係166cm)
個案1同2樣就ok, 冇個案3咁靚, 但係見得吓人(不過冇化妝), 2個都係約164cm, 普通身材

nobody reply u, i support u. Tks for yr information:smile_38:

引用:
原帖由 喜劇之王-周鬆馳 於 2008-11-20 01:16 PM 發表 查看引用來源
nobody reply u, i support u. Tks for yr information:smile_38:
thank you very much

包女on 9佬行為

個案1 : 無錢就晤好學人包囡囡啦,累死自己,當時條友只可能係小股東,呵呵!

個案2 :條友重ON 9 ,咁辛苦為咩,只"老虎"知道實行家變啦!

個案3 :你估只"老虎"晤知咩,可能條友用錢"Tum"啦,無他~有時女人都係為錢,不過'包'0左咁耐,可能真係黎真喎,唉!呢位人兄小心家變啊!嘻嘻!

上去玩鋪鋪清就最好啦,上面'd'囡囡好少有例外……師兄明啦!

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2008-11-20 01:34 PM 發表 查看引用來源
個案1 : 無錢就晤好學人包囡囡啦,累死自己,當時條友只可能係小股東,呵呵!

個案2 :條友重ON 9 ,咁辛苦為咩,只"老虎"知道實行家變啦!

個案3 :你估只"老虎"晤知咩,可能條友用錢"Tum"啦,無他~有時女人都係 ...
上面'd'囡囡好少有例外.我同意到極:smile_46:

回覆 1# 的帖子

唔會包啦...屌多啲女唔好咩.....:smile_04:

引用:
原帖由 瀏覽器 於 2008-11-20 01:34 PM 發表 查看引用來源

個案3 :你估只"老虎"晤知咩,可能條友用錢"Tum"啦,無他~有時女人都係 ...
有見地:smile_38:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-11-20 01:51 PM 發表 查看引用來源
唔會包啦...屌多啲女唔好咩.....:smile_04:
係呀....不過有d人可能想人有我有

包女呀,好呀,唔只有女,仲有好多兄弟,襟個隻呀:smile_30: ,你地月入萬八,條女就月入入萬,多謝咁多位老襟:smile_38: .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆