惠東有咩玩?

收藏  |  訂閱
8  427

惠東有咩玩?

如題!
星期6,日會上去過一晚

有咩好介紹?附近都得..thx!!

師兄我都想知聽聞果度衣家好熱鬧:smile_38:

惠東縣城(平山)最好的酒店是萬事達,房租不貴,絕對安全。但外面只得沐足等,大多係正骨。唱K也不貴,但先要同媽咪說清楚是否要K女上房或過夜,因部份K女賣藝不賣身的。

回覆 1# 的帖子

惠東冇老友陀地乜都咪攪
如有FD一齐就去(吉隆)玩  的女泥味重 有次我经過食飯參觀過的髮廊  見有亇廣東妹扮北妹真系好撚想去屌佢   (當時有老虎)
眼見地方旺可以一試
      (冇熟人帶的CHING不要試' 那地方的人50%系賊一樣  搶外來人的野   好似當系自家嘢)

引用:
原帖由 hk1120 於 2008-11-16 11:55 PM 發表 查看引用來源
如題!
星期6,日會上去過一晚

有咩好介紹?附近都得..thx!!
惠東晚上夜麻麻,好鬼靜,一個人小心些!又近年尾。

講真這些鎮仔吾好那麼大期望!

如果可以落返 ds好過!玩得安心!

惠東無咩玩架,舊年復活節我去過,淨係見到街上有'd'好似髮廊~物體,最正就係果邊有個叫

"海濱溫泉渡假村"環境晤錯,幾好玩,香港都有旅行社有團去果度!《惠東短線遊》

惠東去ds要幾耐?

ds我都未去過,我地人數都有10個8個,

聽大家講完,惠東似個死城咁

引用:
原帖由 hk1120 於 2008-11-17 04:32 PM 發表 查看引用來源
惠東去ds要幾耐?

ds我都未去過,我地人數都有10個8個,

聽大家講完,惠東似個死城咁
从惠東(坪山)出发  '出租車約半亇鈡內
sn'FL'LC'多姿多彩  (不可單拖)

引用:
原帖由 00352keng 於 2008-11-17 07:30 PM 發表 查看引用來源

从惠東(坪山)出发  '出租車約半亇鈡內
sn'FL'LC'多姿多彩  (不可單拖)
目的地係坪山:smile_41: :smile_41:

前往最後回覆