上一頁下一頁
發新話題

零晨後9發大,出發.......出3嘢

收藏  |  訂閱
163  7.1k

零晨後9發大,出發.......出3嘢

昨夜特然9發大,想上去找人救救,但一個人ON 99,後來在網找到一個倍玩的網友,機X仔,我接他後一起到深圳,全程由他帶路,我們上去了一間場,冲完涼立即入房,我見到條女,忍不住嗱!條JJ發大幾個鐘,系噤強佢式後入,小呀、小呀、小呀、大大力噤小,約30分鐘後爽曬,HAPPY曬。
後來過隔離房找機X仔,點知他還小緊,後來我等了他差不多15分,個死仔都幾小得啊!

後來我知到,原來個死仔一年未小過,好,既然倍我玩,一定要盡興,再請佢再玩,再到水X方玩S爸,再出多次,爽死呀,
我再打了2次,機X仔打多一次,後來睡覺。

醒來已是PM.5時了,吃完飯便回HK,這個衰仔幾好玩,識做,使幾仟都低,好玩呀!

下次9 特然發大,多幾個人去更好玩,有興趣一齋,我請又點話,但需一CALL即到。

有興趣一齋,我請又點話,但需一CALL即到。:smile_38:

齋....
卜x第一個果個先讀齊呀:smile_38:

哈哈!機X仔是誰?

引用:
原帖由 WHIP 於 2008-11-15 03:23 AM 發表 查看引用來源
齋....
卜x第一個果個先讀齊呀:smile_38:
想表達啲乜嘢呢??

引用:
原帖由 dunhill 於 2008-11-15 03:24 AM 發表 查看引用來源
哈哈!機X仔是誰?
有機會見到就知喇,你去嗎?

吹9水:smile_38:

你吹水多d

引用:
原帖由 呀9 於 2008-11-15 03:27 AM 發表 查看引用來源
吹9水:smile_38:  
無得去就話人吹,正呀9,帶你ma ma 去,請佢食duck

引用:
原帖由 富貴人 於 2008-11-15 03:25 AM 發表 查看引用來源

想表達啲乜嘢呢??
表達你連個齊字都未識打:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆