今天同2位同年紀同學一齊對比陰莖長度,分別好大!!

收藏  |  訂閱
29  4.9k

今天同2位同年紀同學一齊對比陰莖長度,分別好大!!

3個都係16歲
一個硬左 5cm  (身高1米70        出生 92  9月
另一個硬左 14cm(身高1米170            92  6月
最後o個個硬左6cm(身高1米75           92   6

點解分別會甘大

小朋友!你有無聽過來日方長呀?

但係毛一樣多!,高度都差唔多,都係發育到同一個階段.但黠解

引用:
原帖由 彈頭小子 於 2008-11-12 12:31 AM 發表 查看引用來源
3個都係16歲
一個硬左 5cm  (身高1米70        出生 92  9月
另一個硬左 14cm(身高1米170            92  6月
最後o個個硬左6cm(身高1米75           92   6

點解分別會甘大
你唔係想講你係14cm...長過兩個同學仔...

點解分別會甘大...點解點解點解

點解你呢D小朋友冇野玩,要三個人玩jj:smile_30:

引用:
原帖由 彈頭小子 於 2008-11-12 12:31 AM 發表 查看引用來源
3個都係16歲

點解分別會甘大
:smile_45: 文章欠道理   0分 從作
比jj係小學生行為   16歲仲玩比jj 你讀丁洪照gel?
5、6cm真係好短 但不排除可能性
      但咁嘅奇j比你一次過見到2條?

哈哈...5,6 cm唔係呀...你唔好玩啦...
我隻手指仲長過佢呀...

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2008-11-12 09:17 AM 發表 查看引用來源

:smile_45: 文章欠道理   0分 從作
比jj係小學生行為   16歲仲玩比jj 你讀丁洪照gel?
5、6cm真係好短 但不排除可能性
      但咁嘅奇j比你一次過見到2條?
係c hing你先有耐性~~~

ho mo liu ar.....

樓主既行為好on9好柒:smile_42: ,除非佢仲係幾歲小朋友

引用:
原帖由 鮮奶牛肉球 於 2008-11-15 05:50 PM 發表 查看引用來源
樓主既行為好on9好柒:smile_42: ,除非佢仲係幾歲小朋友
算啦,小朋友係咁架啦

前往最後回覆