CP 的倉女係點樣搵, 價錢和服務如何?

收藏  |  訂閱
21  2.2k

CP 的倉女係點樣搵, 價錢和服務如何?

法記 // sn // k場--- 東莞都試過, 從本區聽到倉女一名稱,

法記簡單-- 等於快餐,mm樣子年紀可以, 場地, 服務欠奉,價錢平,會擔心真假安仔
sn 在4-5星酒店, 90或120分鈡, iso 服務,放心去玩,多 d 錢亦好過hk, 不擔心ko
k場主要同朋友飲兩杯, d 女唔會有 sn 女個d 服務, 費用多過 sn,女亦不一定漂亮,不擔心ko

究竟 cp 倉女和法記有何不同,點樣搵女,在那裡開心, 全程短程,全程收費幾多,

字面上,好似有個女監倉 , 50-100個女監犯, 等待你地打救咁

有無倉名 , 個 d 倉點搵, 會唔會有保証,危險無?

請 ching 指教

倉咪係髮記囉....不過近+年公安掃得多

成曰搬, 又大拆細...無裝修...

近年仲無乜女肯老老實實同你過夜...

上大陸有保証??  咪玩啦

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-9 08:22 PM 發表 查看引用來源

倉咪係髮記囉....不過近+年公安掃得多

成曰搬, 又大拆細...無裝修...

近年仲無乜女肯老老實實同你過夜...

上大陸有保証??  咪玩啦
多謝ching 資訊

我已經好少親身去倉搵女了,
只打電話畀相熟雞頭,
講明要乜女,
等佢安排一至兩件上房睇,
唔岩就再 call 雞頭換過,
通常睇到第二次都 OK,
百五快仔,吹到我叫停為止,未試過失望。

long time no go to cheong la:smile_35:

倉都有名??你估真係老馮架:smile_27:

引用:
原帖由 機師普 於 2008-11-9 21:15 發表 查看引用來源
倉都都有名??你估真係老馮架:smile_27:
九龍倉...潤發倉...

倉女 唔係 = wood倫 入面屋仔個 d 咩 :smile_41:
一間屋有幾十件揀 :smile_47:

引用:
原帖由 roger1628 於 2008-11-9 23:04 發表 查看引用來源
倉女 唔係 = wood倫 入面屋仔個 d 咩 :smile_41:
附近....木棆 now 係疏果市場

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-9 09:17 PM 發表 查看引用來源

九龍倉...潤發倉...
潤發你都識ching 一定係果邊做野既呢

前往最後回覆