心守長安(冇相包膠)

收藏  |  訂閱
26  2.8k

心守長安(冇相包膠)

10月31日,天朗氣晴
朋友邀約長安
2點係北角坐上文錦渡線40蚊(每隔1個鐘1班)
約個半鐘左右...到文錦渡
再轉的士去羅湖汽車站(12.5蚊)
搭大巴35蚊
約5:15pm到左長安"兒東"酒店
哇.....好緊張:smile_30: :smile_30: 因為第一次去:smile_13: :smile_13: 都唔知d女女點:smile_41: :smile_41:
一入去就見到好多女女企係門口等....都ok:smile_40: :smile_40:
我地就入房選妃....(朋友話呢度行456制)
頭一兩圈都只算ok
第三圈開始就有1~2個正野
睇完幾圈我心諗應該仲有d正既
跟住就叫部長介紹:smile_34: :smile_34:
無錯啦....部長介紹得的確唔錯:smile_30: :smile_30:
湖南mm 18才 上班3日 岩返工未化妝 個樣有80分 32b 24 33<=我估:smile_13: :smile_13:
入房幫我除衫...我好怕醜阿
少毛 手背有文身 上淺啡 下粉紅
然後沖涼...(估唔到會幫我用毛巾刷背)
吹呀吹呀....上床
mm好古惑阿:smile_39: :smile_39:
問我做重頭戲先好唔好
算啦....係咪都2獲...洗淆你:smile_34: :smile_34:
69式吹....帶袋坐蓮...
哇...巧緊巧窄巧舒服喔~~~~~~~~~~~做左無耐
mm話攰...要我轉棍波.....
突然間出左問題:smile_42: (唔係細佬亦唔係放煙花)
mm好細心問有冇事阿(非常鐘意呢種溫柔:smile_40: :smile_40: )
無辦法啦唯有轉返自動波
一路做一路吹水一路渣波(軟熟)
umumumumumum.......放煙花...mm唔知道繼續....umumumumum
哈哈.....um左一陣為左唔好俾機會佢做唔足服務
同佢講出左啦....
然後波推...全身冰火 鑽隆 吹 舒服到無倫
最後絕技玉女18嘯....你擺姿勢佢幫你....嘿嘿:smile_30: :smile_30: :smile_30:
皇帝式享受....
放完煙花又到派彩時間5張紅毛
原來個fd等左一陣仲同個部長吹水
部長話下次整多件俾我都係加1張紅毛
然後搭華通50蚊9:xxpm到深圳
去紅x陽食飯每人75蚊
11:xxpm入胃腩海岸按腳按身
3:xxpm經皇崗返港
全日總消費人仔:830.5
港紙:80
折回港紙:80+830.5/0.882=1021.6元
Perfect journey
小插曲:去胃腩海岸賣單既時候
第一次收多左20蚊
第二次找少左20蚊
c hing們要小心睇清楚張單

1021.6元, a little expensive la

窮等人家:smile_13: :smile_13:

交通費貴左小小
:smile_35: :smile_35: :smile_35:
不過睇嚟都盡興而回!

5:15pm 女女無理由岩岩返工?

引用:
原帖由 忽然一Q 於 2008-11-2 06:20 PM 發表 查看引用來源
交通費貴左小小
:smile_35: :smile_35: :smile_35:
不過睇嚟都盡興而回!

5:15pm 女女無理由岩岩返工?
哈哈...係阿
可能女女遲到掛
不過真係素顏:smile_30: :smile_30: :smile_30:

Thanks for your report

師兄玩開心喎 :smile_40:

Thx for sharing.

Thanks for report:smile_35:

玩得好開人喎a"a

前往最後回覆