啜過 / 俾人啜過腳趾未?

收藏  |  訂閱
39  2.6k

啜過 / 俾人啜過腳趾未?

呢個topic好似冇咩人講過,唔知係唔係一般人都接受唔到呢?
我老婆條腿好靚,而且腳型好修長,腳趾尖尖咁… 好正:smile_40: !!對腳唔靚就真係啜唔落口啦~~
佢都知我好鐘意佢對腳,有時佢會用對腳嚟挑逗我,前奏嘅時候有時會用腳嚟玩我jj ,當然要沖干淨涼先啦:smile_14: !
我真係會好high!獸性大發! 搞到我覺得自己有D戀足tim… :smile_13: 但剩係戀我老婆嗰對之嘛!我剩係啜過我老婆嘅腳趾o架咋!
high起上嚟一邊啜佢D腳趾一邊插佢 ,佢話好鐘意我咁啜佢,
係一種視覺感觀嘅刺激,佢會好有征服感咁話喎
唔知你地有冇試過?有D咩感覺呢?

如果有一對靚腿又沖左涼...咁又冇所謂既...都係一種情趣黎姐!!:smile_46:

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-11-2 01:41 AM 發表 查看引用來源
如果有一對靚腿又沖左涼...咁又冇所謂既...都係一種情趣黎姐!!:smile_46:
一定要沖干淨涼同埋冇香港腳先可以等落口啦

回覆 1# 的帖子

感同身受:smile_44:

引用:
原帖由 max007007max 於 2008-11-2 01:55 AM 發表 查看引用來源
感同身受:smile_44:
咁啱嘅!?

有靚腳玩...

緊係好啦...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-11-2 10:35 AM 發表 查看引用來源
有靚腳玩...

緊係好啦...:smile_30: :smile_30:
其實好多男人都會注意女人双腿双脚靚唔靚:smile_47: ,
女人有双靚嘅脚绝對加分,而且绝对可以挑起男人嘅性欲!

引用:
原帖由 H2Oman 於 2008-11-2 01:38 AM 發表 查看引用來源
呢個topic好似冇咩人講過,唔知係唔係一般人都接受唔到呢?
我老婆條腿好靚,而且腳型好修長,腳趾尖尖咁… 好正:smile_40: !!對腳唔靚就真係啜唔落口啦~~
佢都知我好鐘意佢對腳,有時佢會用對腳嚟挑逗我, ...
被人啜真係好high

我試過比人啜,勁有女皇feel

如果主人鐘意都可以忍住比佢既,因為我好怕比人搞腳,因為覺得好癢:smile_27:

前往最後回覆