口交會唔會有 .... ???

收藏  |  訂閱
17  2.7k

口交會唔會有 .... ???

口交會唔會有 AIDS ???  (在口交中可能吸了陰道分泌物):smile_13:

有 AIDS 既人可唔可以睇得出 ???  (如陰道... ...?)

:smile_19:  都有機會嫁!

引用:
原帖由 HeRRyTsE 於 2008-10-31 08:13 AM 發表 查看引用來源
有 AIDS 既人可唔可以睇得出 ???  (如陰道... ...?)
睇唔出!!

引用:
原帖由 HeRRyTsE 於 2008-10-31 08:13 AM 發表 查看引用來源
口交會唔會有 AIDS ???  (在口交中可能吸了陰道分泌物):smile_13:

如果AIDS既人可以睇得出,就唔會咁多人中左

小心進行性行為

唔通會有個指示牌話你聽咩。。。

有機會掛~~~~~~~~~~~~

回覆 1# 的帖子

小心進行性行為...:smile_27:

引用:
原帖由 HeRRyTsE 於 2008-10-31 08:13 發表
只要有體液接觸就有危險!!! :smile_27:
不怕死的就上啦...... :smile_30:

Anyway, 上不上也要老死.... :smile_41:

1)
你好呀 !!
( (在口交中可能吸了陰道分泌物))男性幫女性口交都有機會感染AIDS ,
如果男性口腔有傷口 , 而接觸到女方陰道分泌物都有機會受到感染 !!
因為病毒會透過陰道分泌物..由你口腔傷口進入你身體內。
AIDS當然係無樣睇 , 所以進行性行為時都係使用安全套保障自己及對方 !!

引用:

好多性病包括愛滋都可以經口交傳染的

只有驗血先可以確定有冇愛滋

前往最後回覆