上一頁下一頁
發新話題

失戀奇遇

收藏  |  訂閱
58  6.4k

失戀奇遇

話說小弟呢排失戀,前一晚走左去海旁吹風散心。係我旁邊有個女仔又坐左埋我身邊一個身位左右。個女仔眼大大個樣同身材都幾靚,坐左半個鐘佢就開始眼濕濕咁,我就俾左張tissue佢,問佢有乜心事。同佢傾開發覺願來大家都係被另一半傷害到而分左手,佢講講下就靠左係我度,我亦都攬住佢....之後慢慢就錫起上黎....

之後我同佢就去左開房....佢個樣又好怕羞...話從未試過同人咁快。我就二話不說攬住佢黎錫,雙手就係佢身上游走...嘩...原來佢對野都幾偉大...應該有C cup...:smile_35: 之後我地就.......不用多說,過左一個浪漫既晚上啦!

就係咁,我同佢就開始左,唔知會唔會真係太快呢?要治療情傷,原來最好都係開始另一段戀情!

你又真幾好采呀...

我同個女主角講呀 : 期望唔好咁大啦...

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-30 10:43 AM 發表 查看引用來源
你又真幾好采呀...

我同個女主角講呀 : 期望唔好咁大啦...
哈...係幾好彩
點解叫佢期望唔好咁大先??
我好失禮咩??

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 10:48 發表 查看引用來源

哈...係幾好彩
點解叫佢期望唔好咁大先??
我好失禮咩??
怕你貪新鮮啫......

在呢個心情攪... 都係無疾而終:smile_24: :smile_24:

慢慢可能會有好多性格唔夾出現....但都有機會會好夾..祝你好運

咁要恭喜你勒樓主:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-30 10:50 AM 發表 查看引用來源

怕你貪新鮮啫......

在呢個心情攪... 都係無疾而終:smile_24: :smile_24:
睇下點?:smile_34: 我對女友一向都好好既...
不過之前D女友都唔知點解...都係鐘意D對佢地差既人...:smile_30:

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 10:38 AM 發表 查看引用來源
要治療情傷,原來最好都係開始另一段戀情!  
其實之前嗰段感情你愛得唔够深,所从先可以咁快投入另一段嘅戀情啫…

引用:
原帖由 nihilist08 於 2008-10-30 10:54 發表 查看引用來源

睇下點?:smile_34: 我對女友一向都好好既...
不過之前D女友都唔知點解...都係鐘意D對佢地差既人...:smile_30:
好有信心咁啵....

引用:
原帖由 justareader 於 2008-10-30 10:50 AM 發表 查看引用來源
慢慢可能會有好多性格唔夾出現....但都有機會會好夾..祝你好運
對...!有機會囉...!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆