上一頁下一頁
發新話題

bcm真"性"情(3)-最回味0既一次,在大陸玩冰火+男友訓著給我un醒

收藏  |  訂閱
111  9.2k

bcm真"性"情(3)-最回味0既一次,在大陸玩冰火+男友訓著給我un醒

見依家響公司食完飯未咩做,就出下post啦

2個幾月前,我同男友上左深圳,其實目的是好想揼骨之外,就係.....
因為攪完練骨一定特別舒服,加上我之前係未試過同自己愛人去揼,
感覺更加新鮮~:smile_35:

果日我地好早出發,無記錯應該係9點幾,在上水搭火車去羅湖,
由火車上到過關,我個腦仔都係諗住咩咩多過揼骨.....
首先我地去租酒店先~
果間酒店唔係太靚但靚但價錢ok,最緊要係就腳.....

我諗住放低野落去行下或者食野先,點知我男友立即除褲,
一條熱辣辣大肉腸就塞左落我口度....
係就係食不過係食人肉司華力腸,
我當然唔會怠慢,立即含含含啦.....大家都知我口爆唔到,
不過男友話我含得都舒服,可能我多口水啦,唔會乾爭爭......
只係無技術去到口爆姐.....

如是者含吹奶啜了約15分鐘,我妹都漏晒汁啦,
不過我死忍,幫佢奶埋c眼先,又過了15分鐘,
佢即刻拔刀相助,不停抽插我,好記得果時0既力度係超勁,
我掰大對腳成個妹對住佢,有咁大掰咁大,
比佢插到我幾乎暈低@@之後又插住我走去鏡前面後入,
睇住塊鏡其實自己都high d,因為睇到晒自己同對方0既享受樣~
呢次用咩招出野就唔記得啦~好似係我拱起patpat在床邊比佢插到出.......
由於唔帶套關係d精多到漏晒出黎......

之後去食野,食完野後,就去揼骨,真係好舒服架,
因為剛勞動完,d骨散散地,比人按下按下好鬼正.....

按完,我地去了買冰凍啤酒,除了我想飲外,就係我想玩冰火......
上到去,我一啖啤酒一啖暖水咁幫佢含,
可能一冷一熱咁極端0既感覺真係好爽,佢舒服到叫出聲......
不過可能真係太累了,冰火左一陣,佢頂唔順要睡覺,好啦~
惟有自己坐埋一邊.

看著佢睡到好甜的樣,真係好引人,加上佢皮膚又白,
真係睇見就想食,我忍唔住拉開佢條底褲含佢,其實佢果時扯晒鼻"寒",
我咁做好似好煩.....但真係好正,睇住佢訓著都比我由軟吹到硬.....

硬左0既小弟令我陪感興奮,我最終忍唔住坐上去.......
我一路un一路大聲呻吟,我男友其實未醒晒,可能佢發夢有人姦佢都唔定 ,
佢半夢半醒呻吟左一輪,至醒晒發現原來我女上男下坐係度做緊.....
我仲high到自摸,又捉佢隻手大力揸我對波....
結果當然係將我就地正法啦,至於咩招埋單就唔記得啦~

呢次0既感覺都幾回味,可能唔係hk啦~又有得揼骨,
希望會有下次呢:smile_46:

果然好識服侍男友喎~
有無得口爆都唔重要啦~

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-10-29 07:30 PM 發表 查看引用來源
果然好識服侍男友喎~
有無得口爆都唔重要啦~
嘻嘻.....多謝讚賞~

bcm

妳真係好大食
難得妳bf 又咁強
餵到妳飽哂:smile_40:

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 07:37 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻.....多謝讚賞~
你同男友"行埋"有幾耐呢?:smile_40:
睇你既post好似係老手喎~

又出新post呀朋友:smile_30:

引用:
原帖由 american1234 於 2008-10-29 07:37 PM 發表 查看引用來源
bcm

妳真係好大食
難得妳bf 又咁強
餵到妳飽哂:smile_40:
都係架~我地兩個相遇真係啱key,
是但一個無咁上下大食都頂唔住

引用:
原帖由 bcm 於 2008-10-29 08:23 PM 發表 查看引用來源

都係架~我地兩個相遇真係啱key,
是但一個無咁上下大食都頂唔住
你地真係天生一對~

引用:
原帖由 kinkins 於 2008-10-29 07:38 PM 發表 查看引用來源

你同男友"行埋"有幾耐呢?:smile_40:
睇你既post好似係老手喎~
我性經驗其實好少,只得ex同佢(我講真),
但ex是幾分鐘貨仔兼超級唔尊重我,
所以我以前都大食但技術完全唔掂,
我同現任男友一齊幾個月,將我d性經驗加強左好多,
因為大家好夾~有心機做野~

唔好以為我係老手呀其實我仲要同d師姐多多學習:smile_35:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-10-29 07:39 PM 發表 查看引用來源
又出新post呀朋友:smile_30:
多謝支持!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆