上一頁下一頁
發新話題

美女被野獸搞... 會唔會有性高潮

收藏  |  訂閱
119  5.7k

美女被野獸搞... 會唔會有性高潮

我女朋友細細粒.. 幾可愛.. 算係靚女一名
我自認係醜男一個..

我同女朋友識左大約有半年
大家星期六日才會見面... 可以講了解唔深

最近我同佢開始有性關係..
上到床都係我做主動..  女朋友就任我擺佈
佢皮膚又滑.. 身材又好.. 同佢做..我覺得好享受

但我唔知佢會唔會同我一樣咁享受
我唔係溫柔果種男仔..  
特別係就快射果陣.. 我動作好好劇烈..
女朋友會叫得好大聲..有幾次都抓傷我背脊

請問呢度有冇靚女有同醜男做過..
感覺怎樣?? 會唔會有高潮??

-0- .. 你竟然會自問醜男
不過 如果佢同得你一齊 就唔會介意你個looking 係 good or not

你咁問就好似問 醜男踢波係咪渣 d 一樣..  明唔明呀 ??

引用:
原帖由 wai_lalala 於 2008-10-28 06:53 PM 發表 查看引用來源
-0- .. 你竟然會自問醜男
不過 如果佢同得你一齊 就唔會介意你個looking 係 good or not
事實係醜男嘛

佢係被我呃左做女朋友..
第一次仲係被我夾硬上左..:smile_13: :smile_13:

我覺得同我做..係虐待緊佢
真實版美女與野獸:smile_39:

美女被野獸搞... 是痛苦還是興奮呢??:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 ..AnGiNaL.. 於 2008-10-28 06:58 PM 發表 查看引用來源
你咁問就好似問 醜男踢波係咪渣 d 一樣..  明唔明呀 ??
咁點同哦....

你見到豬扒會唔會即刻有性幻想???

引用:
原帖由 一代醜男 於 2008-10-28 07:02 PM 發表 查看引用來源

事實係醜男嘛

佢係被我呃左做女朋友..
第一次仲係被我夾硬上左..:smile_13: :smile_13:

我覺得同我做..係虐待緊佢
真實版美女與野獸:smile_39:

美女被野獸搞... 是痛苦還是興奮呢??:smile_45: :smi ...
你話 呃佢姐 , 咁你同佢做唔止一次啦一定
咁之後唔通又叫呃咩 !
肯定佢返尋味

熄左燈, 是但啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wai_lalala 於 2008-10-28 07:13 PM 發表 查看引用來源

你話 呃佢姐 , 咁你同佢做唔止一次啦一定
咁之後唔通又叫呃咩 !
肯定佢返尋味
都係我提出要做愛架:smile_27:
每次我都第一時間除曬佢D衫.. 狂搞佢..
佢太吸引我喇.. 我自己都覺得自己好似野獸咁

有時我做D佢唔鍾意o既動作..  佢都唔懂拒絕:smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2008-10-28 07:22 PM 發表 查看引用來源
熄左燈, 是但啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:
咁都得....:smile_39:
你係唔係搵條棒物就可以架??

引用:
原帖由 一代醜男 於 2008-10-28 07:41 PM 發表 查看引用來源

咁都得....:smile_39:
你係唔係搵條棒物就可以架??
咩唔得,男同女都一樣,熄咗燈咪又係一棒一洞:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆