上一頁下一頁
發新話題

終於試左...

收藏  |  訂閱
68  12.7k

終於試左...

以下全部真人真事, 純粹分享下
話說本人係處男黎GE, 一直都想試下破處好耐
上網識左個C9, 終於約左出黎見面
一見佢, 話低胸白衫黑BRA, 即扯哂啦, 同佢坐低傾左一陣, 就撩佢上佢屋企
途中一少人佢就手多多, 係咁摸我條野, 搞到我幾辛苦
上到去坐低左, 佢就幫我除褲, 摸兩摸, 就幫我含
唔知係咪第一次GE關係, 龜頭邊有D痛
含多幾下, 就到我, 我又吮又揸佢對波, 佢LIN頭都突起哂
跟住再奶佢妹妹, 但係佢好心急, 時間又趕, 陣間有人上佢屋企整野
所以奶左一陣就女上男下, 唔知係咪第一次關係, 都係龜頭邊有D痛
同埋插左大約10幾分鐘都冇出野FEEL, 同平時打飛機好唔同
因為冇戴套GE關係, 就射就要抽出
我見有一刻有想出GE感覺, 就抽左出黎, 佢就好抖咁趴左係到
我叫佢幫我含出黎, 但係都係唔夠HIGH, 我就用手打到就射
再擺入佢口, 口爆左, 最爽係呢下
後尾留左電話比佢, 等緊佢再搵我玩:smile_30:

處男食c9:smile_42: :smile_42:

C 9  EAT 阿 處.....

支持樓主黎多Q>..

引用:
原帖由 mike392 於 2008-10-26 05:21 PM 發表 查看引用來源
以下全部真人真事, 純粹分享下
話說本人係處男黎GE, 一直都想試下破處好耐
上面識左個C9, 終於約左出黎見面
一見佢, 話低胸白衫黑BRA, 即扯哂啦, 同佢坐低傾左一陣, 就撩佢上佢屋企
途中一少人佢就手多多, 係咁摸 ...
個c9係邊到識架
重同你打真軍

引用:
原帖由 63021 於 2008-10-26 05:25 PM 發表 查看引用來源

個c9係邊到識架
重同你打真軍
佢本來唔肯GE, 我係咁叫佢至肯JA

個c9"讚"左~~~~

我想問c9你乜野???

恭喜
終於破處啦

引用:
原帖由 mike392 於 2008-10-26 05:27 PM 發表 查看引用來源

佢本來唔肯GE, 我係咁叫佢至肯JA
咁個c9幾多歲呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 63021 於 2008-10-26 05:36 PM 發表 查看引用來源

咁個c9幾多歲呀:smile_38: :smile_38:
3X啦, 冇問實數

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆