上一頁下一頁
發新話題

被人'及'住對腳

收藏  |  訂閱
180  8.5k

被人'及'住對腳

我成日都短裙上班坐巴士後面的橫位, 近排發覺有個男仔日日點都坐我對面, 一坐低就成日'及'住我對腳搞到我好唔自然.
但係我又唔想坐樓上因為早落車, 呢個男仔每次都遲過我落車偶然會同我一齊落車, 然後跟住我後面我好害怕唔知點算.
今日原本要上車不過上車前經過另外一面看到他係巴士裡面結果就唔上了, 他今日件白色t-shirt有大大個三角金色lecoqsportif字..
個男仔個人黑黑地唔高中等身材, 粗眉樣衰, 好鍾意坐邊邊位大家銅鑼灣短裙女士要小心.. 早一班又太早, 遲一班又好勉強..

回覆 1# 的帖子

知道...多謝姊妹關照.....:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-24 11:59 AM 發表 查看引用來源
知道...多謝姊妹關照.....:smile_35: :smile_35:
lady日日都在這裡比女2十人望住佢對腳來傾計啦
lady換番張相啦,我都係喜歡妳坐起度個張:smile_47:

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-24 11:59 AM 發表 查看引用來源
你又係返銅鑼灣:smile_41:

你個經驗係成日有同一個男仔吸住你又跟你...好驚喎....不過我有時著短裙係街行過知道有人望我又覺得好enjoy:smile_35:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2008-10-24 12:02 發表 查看引用來源

lady日日都在這裡比女2十人望住佢對腳來傾計啦
lady換番張相啦,我都係喜歡妳坐起度個張:smile_47:
呢張唔好咩 ????:smile_35:

引用:
原帖由 jimmykss 於 2008-10-24 12:02 發表 查看引用來源

你又係返銅鑼灣:smile_41:
附近啦........

爸爸....

脚靚先至有人睇. 唔駛驚!

引用:
原帖由 superlady1221 於 2008-10-24 12:03 PM 發表 查看引用來源

呢張唔好咩 ????:smile_35:
妳個張可以比多d人多d幻想:smile_47:

如果昅你嗰條仔係吳彥祖摃靚仔,你哋接收嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆