上一頁下一頁
發新話題

好認真 , 有誠意地徵女朋友 ~~!!

收藏  |  訂閱
256  7.2k

好認真 , 有誠意地徵女朋友 ~~!!

每日都返工 , 放工 ~~有波踢就踢波 , 返到屋企就上幾個鐘網打機 , 睇下野 ; 咁就一日 !!! :smile_27:
放假冇街去就更加沉悶 , 有時自己悶諗住搵D朋友去玩 , 但係又唔想阻住佢地拍拖 :')
一個去玩 ; 行街只是唔想無所事事 , 浪費時間里種生活模式唔知仲要維持幾耐呢 ??:')
而妳又幾時先會出現呢 ? 我諗只有妳先可以改變我既生活模式;令我既生活變得更有意義
而妳既出現我會令妳覺得妳既生活是更有意義 :smile_44:

現徵一個好好好好好好好好好既女朋友
我是認真的 , 絕對唔係玩
我既要求好簡單 , 徵20歲-26歲 , 只要自覺樣貌OK  , 高度唔緊要 ( 咁緊係唔好高過我啦:smile_30: ) , 有小小肉地都可以家 , 痴身的更佳 , 最緊要有心 , 唔係玩玩下 ~~
我26歲 , 180CM 高 , 150lbs , 鍾意運動( 踢波 , 做gym , 打籃球 , 游水........) , 唔會成日都出去蒲 , 有正職 !!!!!:smile_34:
我可以向度保證我係一個絕對專一既人........會錫佢 , 愛佢 , 關心佢 , 就佢 , 保護佢(安全感麻)
100%保證我會好好咁對我女朋友 ~~~ 真真真真真真真真

希望可以向度遇到你啦 .......... 慢慢了解下大家 , 又可以即刻做男女朋友家 ~~:smile_44:可以p.m我留msn :smile_40:

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-21 11:49 AM 發表 查看引用來源
每日都返工 , 放工 ~~有波踢就踢波 , 返到屋企就上幾個鐘網打機 , 睇下野 ; 咁就一日 !!! :smile_27:
放假冇街去就更加沉悶 , 有時自己悶諗住搵D朋友去玩 , 但係又唔想阻住佢地拍拖 :')
一個去玩 ; 行街只是唔想無 ...
比心機啦!
discuss有好多好女仔o架!:smile_38:

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-21 11:49 AM 發表 查看引用來源
加 油 啦 ~
支 持 下 樓 主 啦 ~~:smile_38: :smile_40:

咁我都想識到個好女仔

支持你....加油..>o<

咁小人既 ??:smile_27: :smile_27:

點解我徵極都徵唔到既…:smile_27:

引用:
原帖由 後防猛將 於 2008-10-21 11:49 AM 發表
另一個六呎高 :smile_40:

引用:
原帖由 gusmm 於 2008-10-22 12:04 AM 發表
點解我徵極都徵唔到既…:smile_27:
要求過高 ?
你想要咩 type丫?

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-22 12:14 AM 發表 查看引用來源

要求過高 ?
你想要咩 type丫?
就係要樓主個TYPE....:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆