上一頁下一頁
發新話題

最近食嘅QQ女,身材勁索(因無法上傳相,希望師兄唔好再復))

收藏  |  訂閱
95  14.7k

最近食嘅QQ女,身材勁索(因無法上傳相,希望師兄唔好再復))

本人最近食咗條QQ女,東北妹,30歲,在廣州某五星級酒店做管理層的,因為細佬要交學費,俾曬細佬,自己無錢交租,所以出來客串一次,柒佰伍拾蚊一晚,仲可以俾我唔戴套內射,一晚我一共做咗四次,全部內射,條女都好配合,各個姿勢都俾我做,而且全程淫水不斷。條女有167cm高,對波波有36B,但我自己對個樣同身材就非常滿意,唯一唔滿意嘅地方就系對波唔夠大。

希望唔好有師兄做二五仔,人地有正式嘢做架,搞到人地連份工都無埋真系要長期下海了。同埋各位師兄唔好PM我,我系唔會講距嘅QQ號碼出來嘅。

但係可信性低d wo:smile_27: :smile_27:

回覆 1# 的帖子

Any photo....introduce to me! :smile_30:

回覆 1# 的帖子

Thanks for ur report

any photo can send to me to share ??
i want to eat

引用:
原帖由 eric_lok0204 於 2008-10-20 02:53 AM 發表
但係可信性低d wo:smile_27: :smile_27:
我個人中意實事求是,唔信就算。

呢條女系我10月18號嗰晚食咗嘅。我希望師兄教我貼相,我放張相俾大家睇下。

引用:
原帖由 kan 於 2008-10-20 02:56 AM 發表 查看引用來源

我個人中意實事求是,唔信就算。

呢條女系我10月18號嗰晚食咗嘅。我希望師兄教我貼相,我放張相俾大家睇下。
c hing你誤會左啦!!!!
我係話個囡囡話要幫細佬交學費無錢交租先友情客串 難信d姐:smile_27:

引用:
原帖由 cd2008 於 2008-10-20 02:56 AM 發表
any photo can send to me to share ??
i want to eat
距只不過系客串一次,以后都可能唔會做。因為我做玩之后同距飲早茶,距話嘅。

不過距都話,如果以后經濟困難嘅話,第一個會考慮叫我幫距。

引用:
原帖由 kan 於 2008-10-20 02:59 AM 發表 查看引用來源

距只不過系客串一次,以后都可能唔會做。因為我做玩之后同距飲早茶,距話嘅。

不過距都話,如果以后經濟困難嘅話,第一個會考慮叫我幫距。
i want to help too

我幫你貼相好嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆