42 12345
上一頁下一頁
發新話題

尋找真誠女性朋友-先做朋友,相處後再考慮進一步發展

收藏  |  訂閱
41  589

尋找真誠女性朋友-先做朋友,相處後再考慮進一步發展

HELLO ~ 先自我介紹一下,我係男性,今年32,雙子座,175高,偏肥(keep fit 中:smile_35: ),不煙不酒,有近視帶眼鏡,尚算幽默,但不懂浪漫 。拍過好多次拖,最長時間維持了8年:smile_39: ,我喜歡打羽毛球、攝影、唱k、睇戲…而且要有自己的私人空間。我以前做過建築方面的設計師,不過係四.五年前o既事了。而家o係大陸自己做生意,一兩個月先返香港一次,每次留港兩星期左右。我亦同過大陸女仔拍拖,但係始終都係鐘意香港女仔,想搵返香港女仔做女朋友。我希望可以認識到26歲以上,可愛而且真誠o既女仔:smile_40: 。

支持~~~~~

加油.................

引用:
原帖由 Q10 於 2008-10-19 05:14 PM 發表
....我亦同過大陸女仔拍拖,但係始終都係鐘意香港女仔,想搵返香港女仔做女朋友...
係真唔係丫...:smile_30:
宜家唔係興北上咩

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-19 05:48 PM 發表 查看引用來源

宜家唔係興北上咩
唔係噃!!我都鍾意香港女仔多d噃!!:smile_13:

引用:
原帖由 ch1234567 於 2008-10-19 05:51 PM 發表
唔係噃!!我都鍾意香港女仔多d噃!!:smile_13:
好勇呀...
有排你受喎 :smile_30:

入黎支持下sin:smile_38: :smile_38:

支持....

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-10-19 05:48 PM 發表 查看引用來源

宜家唔係興北上咩
唔一定要北上o既,香港好多女仔都好好o既,不過我未遇到o者~
而且我覺得同香港女仔先可以思想一致!

支持下

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆