(10月15日)方向村"飲"食"大會,有c兄去嗎

收藏  |  訂閱
25  1.0k

(10月15日)方向村"飲"食"大會,有c兄去嗎

(10月15日,星期三)方向村"飲"食"大會,有c兄去嗎

行程:
9:00去方向酒吧飲酒..12:00果到可以跳舞,好玩--(啤酒埋單每人200-250左右AA制)
1:30去方向食快仔.(公價)
2:30走人

4人行,有無c兄一整去玩.

(場地一般,部長不算出色(我覺得ok啦),但熱愛玩同飲既c兄就一定無問題)

我傻左,飲完又飲...
看看反應先.未必去....因為仲未醉完

比你嚇死, 以為你真係咁癲.............
不過今晚我都有諗過上去食快餐+泵正骨
度一度先..................
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

師兄真是精力無限:smile_38:

回覆 1# 的帖子

唔去都支持一吓...祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-10-14 11:58 AM 發表 查看引用來源
比你嚇死, 以為你真係咁癲.............
不過今晚我都有諗過上去食快餐+泵正骨
度一度先..................
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
飲唔飲?
你去我去.呵呵

引用:
原帖由 loveplayman 於 2008-10-14 16:00 發表 查看引用來源

飲唔飲?
你去我去.呵呵
平日唔飲啦. 第二日要返工. 飲得黎又唔夠時間泵. 一係就又星期六可以一 次過搞哂三樣野.
點睇 ?
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

咁又係.星期六係好d既.
今晚都好似無咩人可以去.如果得2個人就唔去了.....睇多一個鐘先.

哦.今晚去唔成多了...呵呵.

唔去啦,咁少人唔好玩:smile_42:

前往最後回覆