金融海嘯...影響我一生...

收藏  |  訂閱
36  8.6k

金融海嘯...影響我一生...

97年前香港百花齊放,股市好,樓市好,一星期去了3-4晚大富豪.中國城.花都...吊過唔小好野, 97金融風暴,身家冇左大半 轉上大陸玩NC&SN..現在金融海嘯來.已經大半年冇北上玩:') 少落BAR飲酒,少乘的士,少俾TIPS,轉尹一樓一仲要唔超過$400 可能再過十年一樓一刀唔吊,一路睇4仔一路自已打,慳返4佰

引用:
原帖由 man196788 於 2008-10-13 09:17 PM 發表 查看引用來源
97年前香港百花齊放,股市好,樓市好,一星期去了3-4晚大富豪.中國城.花都...吊過唔小好野, 97金融風暴,身家冇左大半 轉上大陸玩NC&SN..現在金融海嘯來.已經大半年冇北上玩:') 少落BAR飲酒,少乘的士,少俾TIPS,轉尹 ...
你之前d身家無o左大半會唔會係你太好嫖呀?:smile_39:
之後盛番果一半都比你上大陸去滾埋~:smile_27:
e家臨喝先尼挖井,咪搞到去街都無錢o羅~

一路睇4仔一路自已打......:smile_30:

搵到開心就正啦,
不過瀨野就要預左,
正財就一定有兩餐既。

玩少啲囉....唔玩唔駛死既

Save some $$$$$$$$$$$$$$$

引用:
原帖由 man196788 於 2008-10-13 09:17 PM 發表 查看引用來源
97年前香港百花齊放,股市好,樓市好,一星期去了3-4晚大富豪.中國城.花都...吊過唔小好野, 97金融風暴,身家冇左大半 轉上大陸玩NC&SN..現在金融海嘯來.已經大半年冇北上玩:') 少落BAR飲酒,少乘的士,少俾TIPS,轉尹 ...
what is NC and SN? thx

引用:
我驚你連4仔都無錢買 :smile_39: :smile_39:

不如正正經經搵個老婆,食住家飯算la~~:smile_39:

你仲未跳樓已經當執到啦:smile_30:

前往最後回覆