上一頁下一頁
發新話題

原來大陸搭巴士好多小偷架~~

收藏  |  訂閱
64  5.1k

原來大陸搭巴士好多小偷架~~

在羅湖坐車,萬無目的,甘就見最多人排個條龍, 82號,唔知去邊架,甘就上左車,見d人好古惑下,眼望望,應該系小偷封,甘我咪望出窗外羅,可能我細膽啦,怕比人攪,點知條能樣就去攪另一個港人,我就望住條港人比人攪,但緊系唔出聲啦,我甘細膽,容乜易一陣話我多事架.

坐下坐下唔知到左邊道,好似關口甘既樣地方,落車去左個好複雜既村,找個溫州城,打左個飛機,30元,幾分鍾就打出,打完用紙巾券住條賓州走人,過對面坐返82號巴士返羅湖過關.

係人都知既啦,由其是火車站d bus,直程搶咁滯呀

引用:
原帖由 onsat 於 2008-10-9 01:29 AM 發表
係人都知既啦,由其是火車站d bus,直程搶咁滯呀
有無甘恐怖呀,你吹大左d war...........

你真係夠pk,見到都唔出聲,自己人都唔幫,下次到你比人攪你就知死:smile_22:

回覆 1# 的帖子

30蚊打飛機...

溫洲城咁出名既!?!?!
係邊到呢?
同埋有咩特別?

引用:
原帖由 masterhung 於 2008-10-9 01:34 AM 發表
你真係夠pk,見到都唔出聲,自己人都唔幫,下次到你比人攪你就知死:smile_22:
緊系唔出聲啦,警訊都有教見機行事,量力而爲麻.

又唔系自己事,理黎做咩姐...

講真架,你出聲比人打,無人會幫返你條港仔架.

所以都系醒扒d好! :smile_30:

引用:
原帖由 SANY0 於 2008-10-9 01:37 AM 發表
溫洲城咁出名既!?!?!
係邊到呢?
同埋有咩特別?
點知甘多,見到關口前咪落車羅,右手邊有條村,行落去就好多呢d溫州城,d女都幾正架,
不過系無得沖涼, 個度好似叫草浦....

引用:
原帖由 玩能到你爆 於 2008-10-9 01:39 AM 發表 查看引用來源

緊系唔出聲啦,警訊都有教見機行事,量力而爲麻.

又唔系自己事,理黎做咩姐...

講真架,你出聲比人打,無人會幫返你條港仔架.

所以都系醒扒d好! :smile_30:  
香港大把你d人在外面不會守望相助:smile_39: 大陸笨賊才有生存空間,他朝君體也相同:smile_30:

引用:
原帖由 vikki26 於 2008-10-9 01:47 AM 發表

香港大把你d人在外面不會守望相助:smile_39: 大陸笨賊才有生存空間,他朝君體也相同:smile_30:
上網講你地就識講,上到去又幾可有人會出聲幫手呀,

無甘苯啦緊系,先保自己先,人不爲己...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆