求製圖軟件...「Adobe Illustrator」!!!!

收藏  |  訂閱
26  5.3k

求製圖軟件...「Adobe Illustrator」!!!!

請問有人有...「Adobe Illustrator」嗎:smile_41:

最好係最新o既,不過唔係都唔緊要,唔該晒!!

help~ :smile_42:

英文免安裝版要唔要 ?

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6675192

舊 post 已洗, 新 post 係到, 要用的會員請到下面條 link 下載

~免安裝版~ Adobe Illustrator CS3 英文/繁體中文 (另加 Training DVD 下載)

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8361613

引用:
原帖由 isobel 於 2008-10-5 09:54 AM 發表 查看引用來源
英文免安裝版要唔要 ?

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=6675192
唔該晒,原本想o係你個post覆你,但係好似已經鎖左:smile_41:

唔知遲d會唔會有中文版呢:smile_41:

有繁中, 不過依家唔係自己部機到, 一陣先 upload 俾你.( 會用 pm 方式 send downlink 俾你)

無得回帖既 post, 好快就會被洗喇, 你不妨先下載英文版備用.

引用:
原帖由 isobel 於 2008-10-6 09:26 PM 發表 查看引用來源
有繁中, 不過依家唔係自己部機到, 一陣先 upload 俾你.( 會用 pm 方式 send downlink 俾你)

無得回帖既 post, 好快就會被洗喇, 你不妨先下載英文版備用.
我出現咁o既情況,唔知係因為咩事呢:smile_41:

D:\Tool\繪圖工具\Illustrator CS3\Support Files\Contents\Windows\Illustrator.exe指定的路徑不「全」在。

有冇將個 folder 解壓出來 ?

真係唔得就幫你唔到喇, 因為我自己用到冇問題.

我冇叫你入去 Illustrator CS3\Support Files\Contents\Windows\Illustrator.exe 開程式

個 [短消息] 已經教埋你邊個先係程式.

引用:
原帖由 isobel 於 2008-10-7 03:34 PM 發表 查看引用來源
有冇將個 folder 解壓出來 ?

真係唔得就幫你唔到喇, 因為我自己用到冇問題.

我冇叫你入去 Illustrator CS3\Support Files\Contents\Windows\Illustrator.exe 開程式

個 [短消息] 已經教埋你邊個先係程式. ...
我禁你教我禁果個程式,但係開唔到,會彈哩句o野出o黎

D:\Tool\繪圖工具\Illustrator CS3\Support Files\Contents\Windows\Illustrator.exe指定的路徑不「全」在。

我將個file放o係卓面道,咁會唔會有影響?

等我一陣, 再 upload 另一個俾你

你將之前個繁中 delete 先, 我會有圖教你, 記住留心圖中示範.

引用:
原帖由 isobel 於 2008-10-7 03:59 PM 發表 查看引用來源
等我一陣, 再 upload 另一個俾你
感激感激!

前往最後回覆