上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.3k

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

聖誕真係好開心.....雖然間房細d..但迫迫地仲好玩....可惜同唔到雀字堆兄弟一齊玩真係好唔好意思..要你地留落花街....我真係過意唔去,......今次除夕我拿左間最大既房...希望你地都黎啦

連玩5晚..返到黎都未回魂就忙到仆晒街....唔晒3日又話要黎個大party...真係玩到嘔.....不過咁重要既日子真係唔玩唔得......各位老友你地準備好未先??:smile_34:

序:
歡迎大家入黎傾下計,聯誼下.可以知道最新消息,情報..

各位有興趣參加既朋友可以0係度留言同埋pm我.....

蒲俠派對的意義,就是將一班志同道合的愛蒲之士,集合在一起.

派對詳情:

地點: CP主場(歡迎查詢)
時間: 23:00-06:00
費用: 300(請dj打碟...啤酒汽水包到天光)

報名注意事項:
1) 可以PM方法或致電聯絡本人
2) 報名時請留下香港/大陸聯絡電話,姓名
3) 請盡量於星期5晚前報名,以便本人訂房
4) 如有任何問題,例如交通,酒店住宿,派對詳情,歡迎提問,本人會盡力協助:smile_34:

最愛蒲天光!!!
蒲俠

回覆 1# 的帖子

唔去都支持一吓...祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-10-1 01:38 PM 發表 查看引用來源
唔去都支持一吓...祝舉辦成功...記得影相呀...返嚟記得出報告...
我都係,唔去都支持一吓:smile_38: :smile_38:

哈佬喂狂歡大派對
好似好正
使唔使扮鬼扮馬

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-1 11:47 AM 發表 查看引用來源
一年一度既DISCO界盛事又黎喇, 今次就係輪到小弟既大型生日會, 以前有參與過既朋友都知道依個PARTY有幾熱鬧,有幾多人,有幾好玩...

由於上年既生日會首次加入左"哈佬喂"元素, 個個都扮鬼扮馬, 極之好玩..(上年生日 ...
FULLY SUPPORT 天兄 PARTY:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-10-1 01:38 PM 發表 查看引用來源
都好喎~~我搞左3年幾..都未登過一次相...今次叫人幫我post上黎先~~~:smile_30:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-10-1 02:02 PM 發表 查看引用來源

FULLY SUPPORT 天兄 PARTY:smile_38: :smile_38:  
支持係唔夠嫁...最好就黎埋啦!!!:smile_39:

PS.又有新作喇喎你..入你度睇下先:smile_30:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-1 01:42 PM 發表 查看引用來源
哈佬喂狂歡大派對
好似好正
使唔使扮鬼扮馬  
#1都有講啦..需然唔扮都玩得..但最好就扮啦...好玩好多嫁:smile_34:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-10-1 02:59 PM 發表 查看引用來源

支持係唔夠嫁...最好就黎埋啦!!!:smile_39:

PS.又有新作喇喎你..入你度睇下先:smile_30:
1025 i need stay hk :smile_39: :smile_39:

okok . will have more and more later .
will open post on next week :smile_30:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-10-1 03:02 PM 發表 查看引用來源

1025 i need stay hk :smile_39: :smile_39:

okok . will have more and more later .
will open post on next week :smile_30:
GIN叔作品,必熟佳品!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆