42 12345
上一頁下一頁
發新話題

近日CP好多負面消息

收藏  |  訂閱
41  3.0k

近日CP好多負面消息

各位Ching,有冇發現好多Ching都話CP點樣點樣(有君X開槍,有錢佬K場KO拉客,又話好多K場消防唔合格).,幾多真幾多假要Ching自己分析,其寶呢D事邊道都冇,但大家又好少講.我係CP成10年覺得CP算唔差,夜遊CP始終係一個好玩地方,女唔少,K場,SN,倉女,邪足乜都有,當然每次玩都唔係一定開心,但始終開心多過唔開心,但如果太多唔知真定假嘅負面消息,D人就會少去CP,客少D女就少,咁CP就不再是夜遊樂園,故希望大家以後對CP所有消息如實報告就好.

當然上嚟玩一定每事要小心,有事冇人可以幫倒你,要自己幫自己.

只是個人意見,不喜勿吊.

各位Ching對CP又有乜意見??

自己衡量啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

但系在 cp 除了玩得安心,就無。

每次都系玩得一般或不快多,所以已經好少再回這個鎮仔了

師兄我都係响CP....呢邊只係木倫比較MK feel...有啲Gel頭拉客
中元街無任何問题....其實上來玩低調啲, 財不可露眼, 大家香港人就唔好爭女...守望相助

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-27 03:34 PM 發表
師兄我都係响CP....呢邊只係木倫比較MK feel...有啲Gel頭拉客
中元街無任何問题....其實上來玩低調啲, 財不可露眼, 大家香港人就唔好爭女...守望相助
係呀Ching,我大部份時間係中元街多,所以都覺得OK.

唱好唱衰咁又點呀. 好似沙灣咁, 夠多人唱衰啦. 要去嗰啲人始終會去, 唔去嗰啲你請都唔會去. 點講你都唔可以叫人地唔好出帖發表架. 咩事都有正反兩面, 你估人地唔識分咩.

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-27 03:45 PM 發表 查看引用來源
唱好唱衰咁又點呀. 好似沙灣咁, 夠多人唱衰啦. 要去嗰啲人始終會去, 唔去嗰啲你請都唔會去. 點講你都唔可以叫人地唔好出帖發表架. 咩事都有正反兩面, 你估人地唔識分咩.
龍版你去就拉你:smile_30: :smile_30: :smile_30:

但係D服務都係差左喎, 個個都唔識主動服侍個客.

引用:
原帖由 Rolex116520 於 2008-9-27 15:43 發表 查看引用來源

係呀Ching,我大部份時間係中元街多,所以都覺得OK.
算吧啦師兄...好多寫手响處揾食....

有時間上紅C 洗吓脚...

引用:
原帖由 狂.八神 於 2008-9-27 15:46 發表
龍版你去就拉你:smile_30: :smile_30: :smile_30:  
坐十五日呀 :smile_35: 唔好呱

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆