上一頁下一頁
發新話題

★★★★★★ 版塊主題~慶祝 ★★★★★★

收藏  |  訂閱
64  1.9k

★★★★★★ 版塊主題~慶祝 ★★★★★★

熱烈慶祝
龍隱Dragonor
成為見習版主
(我又擦吓先)

甘你唔會再舉報我啦,依家乜都睇晒,甘會唔會同你以前埋堆那些人披露
其他師兄的事情,我地要不要轉倉穩陣一點

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 11:44 AM 發表 查看引用來源
熱烈慶祝
龍隱Dargonor
成為見習版主
(我又擦吓先)

甘你唔會再舉報我啦,依家乜都睇晒,甘會唔會同你以前埋堆那些人披露
其他師的事情,我地要不要轉倉
舉鳩你:smile_30: :smile_30: :smile_30:

支持:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 11:44 AM 發表
熱烈慶祝
龍隱Dragonor
成為見習版主
(我又擦吓先)

你甘問姐係點呢:smile_29: :smile_29:

我又支持:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 夜遊次@約定 於 2008-9-19 11:44 AM 發表 查看引用來源
熱烈慶祝
龍隱Dragonor
成為見習版主
(我又擦吓先)

congrat to brother Dragonor.

Support Dragonor!:smile_38:

呢個可以置頂一日喎, 同龍版宣傳下都好.~

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-9-19 11:47 AM 發表 查看引用來源
你甘問姐係點呢:smile_29: :smile_29:
花大哥
我問吓佢,瞭解吓佢嘅為人啫,當事人都唸緊未答,你就.....

回覆 1# 的帖子

舉腳支持!慶祝!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆