盧山酒店桑拿

收藏  |  訂閱
11  2.9k

盧山酒店桑拿

各位師兄有冇人知道盧山酒店桑拿係正骨定斜骨

45°

回覆 1# 的帖子

是近春風路的那間就一定邪 如不俾錢就正

奴山、魯地方、驚鵬,三間同一集團。
一張VIP咭三地通用 8 折優惠,可以用朋友VIP,只需講出咭號(四位數)及姓氏。

港式268,上半part正骨,下半part起機。不設全套。

對面甘碧、芙溶 好像也是同價錢、同服務。

引用:
原帖由 橫刀 於 2008-9-17 10:09 PM 發表 查看引用來源
奴山、魯地方、驚鵬,三間同一集團。
一張VIP咭三地通用 8 折優惠,可以用朋友VIP,只需講出咭號(四位數)及姓氏。

港式268,上半part正骨,下半part起機。不設全套。

對面甘碧、芙溶 好像也是同價錢、同服務。 ...
十月轉咭,借勢加價

打JJ,45度骨~

引用:
原帖由 好色男 於 2008-9-17 10:12 PM 發表 查看引用來源

十月轉咭,借勢加價
唔係呀...加價:smile_42: :smile_42:
加到幾多錢呀:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 失戀小王子 於 2008-9-17 11:40 PM 發表 查看引用來源

唔係呀...加價:smile_42: :smile_42:
加到幾多錢呀:smile_41: :smile_41:
你依排有無去過呀~~~舊咭就黎唔用得架喇~~~

引用:
原帖由 好色男 於 2008-9-17 11:44 PM 發表 查看引用來源

你依排有無去過呀~~~舊咭就黎唔用得架喇~~~
我轉左充值個張...$1000=$1300:smile_44: :smile_44:
仲有$200係入面用唔到:smile_27: :smile_39: 一定要充值:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 失戀小王子 於 2008-9-18 12:03 AM 發表 查看引用來源

我轉左充值個張...$1000=$1300:smile_44: :smile_44:
仲有$200係入面用唔到:smile_27: :smile_39: 一定要充值:smile_45: :smile_45:
我問過餘額,佢地話可以比CASH~~~唔通比人扼:smile_22: :smile_22: :smile_22:

前往最後回覆