上一頁下一頁
發新話題

我的叫雞/沉船經歷,得閒就睇下啦(完結篇係p4)

收藏  |  訂閱
99  10.5k

我的叫雞/沉船經歷,得閒就睇下啦(完結篇係p4)

part  1
1999 年我開始上深圳玩,果時有d 同事帶我去龍勝吧玩.
果度都有囡坐架, 逢大時大節仲有d 香港2線藝人登台:smile_13: 果時on 99都唔夠膽叫女出街:smile_30:
玩左幾次,之後就去布吉喇.係凱利萊酒店後面有條FL 街
第一次行入去,何其壯觀啊:smile_14: :smile_14: 成條街都係女:smile_30: 大話都有2,3佰條
就果時開始就經常上有布吉玩喇:smile_34: 諗起以前揀女真係好好笑.
一行入去,係咁俾d 女捉住叫你揀佢啦,揀佢啦. 抽水都抽唔少啊:smile_30:
不過囡囡就比較土d.有時都食到d 靚野架
不過我去果陣布吉已開始沒落,經常都死人,治安好差.
治安差ko 就實做野啦,所以玩左幾個月就轉戰沙咀喇........:smile_42:

係沙咀發生左我的沉船事件,待續...........:smile_13:

part  2
沙咀真係好方便架, 唱k,快餐,揼骨乜都有.
果時我一星期都上兩,三晚.多數都去皇朝唱k :smile_38: 成班人唱k ,飲酒,好開心
係沙咀玩左2個月左右,有一個星期六果晚揀唔到女.
去到11點幾仲沒有著落,我就on 99咁企左係大廳睇人唱歌.
就係果時我就遇到我沉嘅女女啦.佢少少肥,但啱啱好.我最鐘意呢d身材
果晚老西都搵佢過夜啦:smile_13: 上到房吹下水,打下車輪,扑野仲無帶袋袋,佢又多水喎.
真係諗起都正啊:smile_38:
之後幾個禮拜都係搵佢過夜:smile_39: 所以話啦,沉船皆因過夜起:smile_42: :smile_42:
本來佢有幾個星期返左重慶,我諗住咁多好.唔使沉船.
點知自己又屎忽鬼,打電話俾佢吹水,又問佢會唔會再返深圳.
咁就瀨撚晒野啦......................:smile_42:
又待續:smile_30:

part  3
係佢返左重慶果幾個星期,好衰唔衰我老友係沙咀俾ko 跟蹤上樓.
仲拉9埋添.佢俾人拉左去派出所,我就日日去買d水啊,餅乾啊俾佢.
見到佢咁樣,真係好心噏:smile_42: 但係只係可以做到咁多:smile_42:
係派出所拘留3日,跟住就送左去勞教所,仲要罰5千蚊.
果時我就諗,咁玩落去唔係波喎.不如搵條女租屋住好d啦.費時成日叫雞好易俾人拉:smile_42:
有時d野真係整撚定,唔想沉佢船.偏偏又整單咁野出唻:smile_39:
過左十幾日,我老友就放返出唻.而我沉船嘅女女亦都返左沙咀喇:smile_38:

我老友俾拉之後,我地成班人都無上去沙咀喇.
女女返到唻打電話俾我,我都15,16唔知搵唔搵佢好.但係果時貪玩老西就老西啦:smile_22: :smile_22:

訓覺先........再待續:smile_34:

回左先睇:smile_34:

thx u for report

坐入黎先講!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 曳曳男 於 2008-9-13 11:51 PM 發表 查看引用來源
回左先睇:smile_34:
咁快手:smile_38:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-13 11:52 PM 發表 查看引用來源
坐入黎先講!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
唔係去揼骨咩:smile_22: 光豬k 啊............:smile_38: :smile_22:

小那星,你唔講D二十年前既料!1998年我已經係西鄉玩啦!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

又整支牙膏報告歏下......:smile_34:

引用:
原帖由 蔗賢 於 2008-9-13 11:53 PM 發表

唔係去揼骨咩:smile_22: 光豬k 啊............:smile_38: :smile_22:
下個月揾我啦,我大把時間!

我4 哥都係一個深情嘅人唻架:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆