上一頁下一頁
發新話題

21/9食飯+disco+桑拿正骨自已友團!

收藏  |  訂閱
89  4.0k

21/9食飯+disco+桑拿正骨自已友團!

21/9晚十一點油尖出發!
食消夜飲下酒,再去皇馬x會(正骨,有鬼祟機)
全程AA制!
可能會落DISCO(未定)!
有性趣打電話俾本人!
只限見過我既朋友!
先講明:無女,無氣氛,無得上太空!
只留四-六個位俾識我既網友!
咩都我話事,
已作實
已成團!

POST相用!:smile_34: :smile_34:

唔去都支持下:smile_30: :smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 jjcbx 於 2008-9-13 08:36 PM 發表
唔去都支持下:smile_30: :smile_30: :smile_43:
一定唔夠位!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

點解寫到明攞明厄錢:smile_14:
咁你厄得開心D啦:smile_38:

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2008-9-13 08:41 PM 發表
點解寫到明攞明厄錢:smile_14:
咁你厄得開心D啦:smile_38:
反話都唔識!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-9-13 01:46 AM 發表 查看引用來源

:smile_40: 反話,當然5係咁講啦,,,咁講你無人同你去架:smile_27:

引用:
原帖由 綠柚子 於 2008-9-13 09:06 PM 發表
:smile_40: 反話,當然5係咁講啦,,,咁講你無人同你去架:smile_27:  
就係唔想太多人JOIN,上次已經搞到無位啦!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

尋日先去完正骨, 想去都唔係咁快又去過, 下次有機會ching預埋我一份啦

引用:
原帖由 vodon 於 2008-9-13 09:24 PM 發表
尋日先去完正骨, 想去都唔係咁快又去過, 下次有機會ching預埋我一份啦
實有幾會架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆