澳門sn報告,其實值唔值這個價???

收藏  |  訂閱
21  5.1k

引用:
原帖由 vv369 於 2008-9-14 05:55 PM 發表 查看引用來源
係cp, 珠海大陸d sn女, 質素多數差, 好難揀下, 有時睇四五個round 都無個0岩。
澳門d女平均質素始終高d!:smile_38:
值唔值就見仁見智啦!
我那天去都是覺得很小可以食用,可能是細場關係

引用:
原帖由 readyboy 於 2008-9-16 01:24 AM 發表 查看引用來源

ching一分錢一分貨,十八價錢貴但女多,服務睇彩數

我有同事去完十八桑拿,
賽後報告是:有錢都唔会再去.
原因是物非所值,他也常常浦大陸的,
有比較就有答案啩!:smile_14:

引用:
原帖由 wallance1957 於 2008-9-16 02:17 AM 發表
我有同事去完十八桑拿,
100 % Agreed :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wallance1957 於 2008-9-16 02:17 AM 發表 查看引用來源
我有同事去完十八桑拿,
有多少兄弟去這些地方是想玩裝修,玩氣氛,玩豪爽.............:smile_41: :smile_41: :smile_41:

咁你可以過老珠既嘛!MC做運動有相頭NOW真係冇1400-1900元埋唔到單:smile_27:

咁既價錢同質素都仲咁多人支持,世界變了

值不值不看你想如何,小弟以前都你去澳門玩,之後識路去珠海玩,可以說有部份個值是一樣。但一般來說是平澳門一半至1/3!

有晚打說去是澳門至在輕鬆下,可以說是對的!小弟經歷在珠海同樣輕鬆,而過夜比澳門更佳!

不過你去珠海一定要有安排!

引用:
原帖由 readyboy 於 2008-9-16 01:24 AM 發表 查看引用來源

看你去邊間場啦, 如果係十八, 豪門, 東方, 至尊, 質素會好d, 無咁多扖,
始終一分錢, 一分貨

多謝C兄包交

前往最後回覆