上一頁下一頁
發新話題

扑女要講緣份之深x灣摸底報告 – 多相

收藏  |  訂閱
99  14.0k

扑女要講緣份之深x灣摸底報告 – 多相

相信大家都知道小弟係呢個場有過不快既經歷, 之前見到有關單位既回應後, 已經決定左等一段時間再去探過究竟, 襯住中秋前呢段時間等閒, 今日再闖深x灣, 睇下改進情況如何.
先講locker仔, 熱情度有改善, 一路係旁邊等住我沖完涼攞衫比我, 跟住入到vip房, 經理帶左2件黎比我揀, 1件@(號, 1件!(號, 睇落好似件!(好d, 而且覺得好熟面口, 揀佢! 女女攞完野返黎我問佢以前係邊個場做, 佢話原來係仙x都, 啊 !!!!!!!!!!!!!
我醒起喇, 呢個女女我點過佢鐘, 不過當時個部長攪錯左, 女女入左第2個客既房, 所以當時食唔到佢!!!! 哈, 諗唔到呢次食番!!!
所以有時扑女都要講緣……………唔講咁多, 內容如下:

靚女度: 75分
(個樣有D似3色台一個女演員劉X琪, 唔知有冇記錯)
身材凹凸度
: 75分 (幾均衡, 有前有後, 而且女女有170cm高)
濕度 : 一般
開放度 : 80分
(又係一個戰鬥格女女)

既然女女之前係仙x都度做, 服務水準已經有所保證, 先黎個body, 女女都好like揸住我支Q再搵對波夾, 同埋搵粒LIN捽我, 唔錯, 幾舒服! 佢一邊body我一邊搜身, 女女個figure唔錯, 無乜肥肉, 我訓係度睇住上面塊鏡佢都投入表現, 好有AV feel !!!!
佢個pat好有肉, 我腦裡面已經浮現狗仔式既畫面, 呢個時候佢再開始icefire, 口技亦都係高手一族, 不過要我爆出黎就仲未得! 因為我唔想太快攪掂, 叫停, 換dom上馬! 先黎個傳統式, 女女水唔多, 所以感覺有d窄, 我再抽起佢對腳, 狂拮左一陣, 有d吃力, (以個人經驗, 都係細粒少少易handle一d), 呢個時候係轉身玩狗仔式喇, 左右前3面鏡睇住自己同女女既表情, 雙手就揸實佢個大pat, 呢d咪叫做征服感囉! 過百下後成身都係汗, 夠哂皮喇, 再轉番男上女下夾腳再拮多陣爆醬收工…………
完事後係大家靜止既時候, 女女仲夾左我幾下, 好清楚感覺到……..

總結
: 相信經常小弟上次投訴後, 有關場所高層對員工既教育肯加強要求左, 上次件女女可能係個別情況啦, 同時亦証明超版
都一樣會食到唔好既野架, 希望佢地可以keep住呢個服務水準啦. Vip價$@), 用vip-@)
附件   
附件
2008-9-10 16:56 , 閱讀權限: 20

support, thanks CHING Report

好詳細,咁你多D去幫襯啦:smile_38: :smile_43:

THX~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

wonderful

bonus

thanks ching :smile_38:

can't see photo ar~:smile_45: :smile_45:

我T悟到相啊,边个同我加D分咯!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆