上一頁下一頁
發新話題

6/9 Copy團包膠—Side Story之Lost in 羅胡 (cp法拉. 有相)

收藏  |  訂閱
164  17.0k

6/9 Copy團包膠—Side Story之Lost in 羅胡 (cp法拉. 有相)

戰地記者引言:
1.        要向團長及老友Say Sorry. 本來2個人上點知變咗一個。
2.        記者喜歡瘦、童顏囡囡。 愛美神彈頭多大對記者無大殺傷力。
3.        打 and 寫中文都不好,請不要complain記者的文書。
編輯: 8/9/08
4.        大家比一比睇吓囡囡似唔似法拉。

Part 1: [fly]How to get lost.[/fly]
4號打比老友約一齊參加CP團; 5號報名. (2位唔該。 團長話OK.)
6號約定老友15:00係火車站等. 過香港關OK no problem la. 因老友無打指紋、無大陸電話、而且佢仲張電話飛線番屋企。 (佢話咁樣做,如果有人打電話來都可以話無帶電話出街,唔洗煩解釋咁多。) 為有人手過關,所以過大陸關時大家分開咗而當時記者又忙緊打比團長報遲到所以無約定過關後係邊”樹”等。 咁就瀨嘢啦!! 過關後我係恆生機等佢,但等咗5-8分鐘都唔見人,記者心想: (唔通佢已經出咗去!!!) 我堅持等多一陣meanwhile SMS比佢話記者係恆生等緊佢(希望佢睇到之後嚟搵記者) 再等多5-8分鐘都係唔見人!!! 於是記者就出咗去搵可惜都係見唔到。為有再SMS通知佢記者已出關及係火車站等佢直到下一班CP車嚟為止。可惜等到16:25都唔見人火車16:38就開車,為有獨自去偷歡。

Part 2: [fly]自去偷歡.[/fly]
上到CP已經17:10一到集合立即打比團長報到。佢話好多ching已經選好妃子,佢同一個ching而家係X鵝湖上面選緊,話等埋我。一支箭飛到X鵝湖就比d媽咪hard sale. 而記者就選擇無人幫佢hard sale 的她。

編輯: 7/9/08
加咗法拉相用嚟比較一吓!!

藝員:陳法拉

一睇就知好細個。好!!!上房做個full inspection先!!! 嘩!!一check之下發覺個森林都幾稀疏,可能水份唔夠。等記者睇吓有無辦法係個洞引d泉水灌溉吓。幾過一輪探索,終於搵到缺口!! 記者派出”探指”入去研究。”探指”發現內裡水源不多,不能引出來灌溉,同時”探指”發現森林內鳥獸不多沒有太多叫聲。可能”探指”走得唔夠深入,睇怕都要出動”打樁棒”!! 帶住保護罩的”打樁棒”出動!! 慢慢深入洞內探索,入洞不遠即遇到阻力而且發現開始有鳥獸悲鳴。此等阻力奈不了”打樁棒”長驅直進深入研究一陣後”打樁棒”已支持不住碎片被保護罩罩住無污染洞內環境。收工!!!

之後食飯、飲酒、唱K。~23:00囡囡話想走,之後去了綱吧玩到 ~ 01:00 返酒店Zzzzz … Zzzzzz …。
早上再入洞探索;交完”研究洞穴”費後落去同其他ching會合。去了XX酒店飲茶迳回港結束今次之旅。

戰地記者報告完畢!!!

梳化:smile_30: :smile_30: :smile_30:

條女好....索...

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-9-7 08:19 PM 發表 查看引用來源
條女好....索...
哈佬
弓起髮裁
利事豆來:smile_30:

thank for sharing!

插支旗先, 插完先睇!!!!:smile_30: :smile_30: :smile_38:

THANK YOU 哈哈

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-7 08:22 PM 發表 查看引用來源
哈佬
弓起髮裁
利事豆來:smile_30:  
逗你屎忽.....:smile_19:

文筆夠生鬼,多謝師兄有相報告!:smile_38:

多謝有相報告:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆