48 12345
上一頁下一頁
發新話題

9月25日星期五 、(YELLOW)单身夜派队 型男索女狂歡派對

收藏  |  訂閱
47  1.8k

9月25日星期五 、(YELLOW)单身夜派队 型男索女狂歡派對

狂歡夜團:smile_04:
日期: 9月25日星期五 狂歡夜團 想識多D朋友鍾意大家一起玩開心既果種感覺)

時間: 10:30 開始,請準時入場:smile_46:

地點:
yellow(最後決定要睇人數系拿房定SOFA):smile_40:

團長:    apple

價錢:<入場收¥><男仔AA,女仔免費,預計 RMB300多除少(港幣加收20%服務費) 飲BLACK LABEL 或芝華士:smile_30::smile_30::smile_30:

人數: 8人成團 上限20人:smile_15:

截止報名日期: 9月25日晚上6時

溫馨提示:smile_38: :
1. 金光華三樓

2. 如果有朋友哪天有时间想来玩的,可以提前PM小妹,小妹可以幫你們開團兼約女性朋友跟大家玩:smile_38:)
3. 玩完後如果想去骨場訓覺或者轉場去BABY K玩,小妹可以帶路

團友需知:smile_38:
有邊個想來玩既請直接PM我報名啦:smile_38:
有興趣請PM apple0812,留大陸及香港電話,放飛機者永遠黑名單

我返来啦:smile_30:

let me think think sin

貢遲吹雞呀萍果姐姐~~~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-28 09:11 PM 發表
貢遲吹雞呀萍果姐姐~~~:smile_38: :smile_30:  
羅唔到等一啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-28 09:12 PM 發表

羅唔到啦!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
典解~~~:smile_41:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-28 09:13 PM 發表
典解~~~:smile_41:  
上次apple姐個等一米俾你羅左!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-28 09:15 PM 發表

上次apple姐個米俾你羅左!
又典解~~~

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-28 09:17 PM 發表
又典解~~~   
要問你自已啦!:smile_34: :smile_34: :smile_34:

支持apple姐先!兩個推帖王係度,妳有福啦!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆