上一頁下一頁
發新話題

6/9 沙咀淫k團(以酒會友)

收藏  |  訂閱
605  16.1k

6/9 沙咀淫k團(以酒會友)

9月6日沙咀淫k團
地點: 沙咀某k場
時間: 星期6晚2000開場, 玩到幾點大家話事
酒水: 300人仔,啤酒任飲!
宗旨: 旨在識多D 朋友一齊去HAPPY
囡囡:行2-3-6:smile_40: p.s.有興趣請pm我留h.k.和大陸電話給我.

david兄搞團,唔去都入黎支持左先!

而家新例好似唔俾推喎!咁應該講d咩好呢?:smile_41: :smile_30:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-8-13 09:01 PM 發表
8月16日沙咀淫k團
地點: 沙咀某k場
時間: 星期6晚2000開場, 玩到幾點大家話事
酒水: 300人仔,任飲!
宗旨: 旨在識多D 朋友一齊去HAPPY
囡囡:行2-3-6:smile_40: p.s.有興趣請pm我留h.k.和大陸電話給我.
我join.................

大大大大大大力推先!!!!!!

回覆 4# 的帖子

下,,,你唔係話休息番一個星期咩

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-8-13 09:09 PM 發表
大大大大大大力推先!!!!!!
thanks~~~whwhfun:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 skygarry 於 2008-8-13 09:10 PM 發表
下,,,你唔係話休息番一個星期咩
可能係佢細佬唔比佢休息啦!!!!!!!!!!!:smile_47: :smile_47:

支持:smile_38: 大大力推推先:smile_38: :smile_38: :smile_34:

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-8-13 09:14 PM 發表

thanks~~~whwhfun:smile_04: :smile_04:  
唔駛客氣啦, 大家咁熟!!!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆