留港消費物非所值-----MK141如被鬼責

收藏  |  訂閱
9  1.7k

留港消費物非所值-----MK141如被鬼責

多年前已轉戰大六,關口方向100-150人仔快餐,豪d去cp玩莞式。
近日運動會,響應留港消費,去過幾次141,真人同張相差天共地:smile_39: ,個樣打格仔果d真面目乃扒王之王 ,年齡x2都唔止:smile_27:

今日去MK上海街唐樓,明明話24hrs,兩個單位都冇人,污燈黑火日頭都唔似做生意;轉去西洋菜南街,三個單位話24小時服務只有一個營業。算啦,入閘。

C9中女---陀北中到尾,皮膚黑、小肚腩、股鬆弛,最差就係牛屎波:smile_29: ,坐幾下又話冇力,我推車佢都話累:smile_19: ,仲係得兩味,350埋單,佢嘆我多過去嘆佢 ,我好似比鬼責咁。

運動會期間,打飛茲好過,大六打完風一定北上,永不回頭,香港黃業已死,阿們。

引用:
原帖由 roadpeople1 於 2008-8-11 02:13 AM 發表
多年前已轉戰大六,關口方向100-150人仔快餐,豪d去cp玩莞式。
近日運動會,響應留港消費,去過幾次141,真人同張相差天共地:smile_39: ,個樣打格仔果d真面目乃扒王之王 ,年齡x2都唔止:smile_27:

今日去 ...
$350你想玩D咩?:smile_45:

香港夜遊無運行!每下逾況

go try hotel girl la..but expensive d...

旺角電話頂约那妺仔好些呀

你去錯了地方, 多木上來看看有什麼好介紹啦

引用:
原帖由 camparinorton 於 2008-8-11 03:20 AM 發表
香港夜遊無運行!每下逾況
我都話係啦!

CHING 下次搵過個好D ga la:smile_27:

引用:
原帖由 roadpeople1 於 2008-8-11 02:13 AM 發表

今日去 ...
算啦!
大陸十三億人有一億係雞(我諗) , 都多個D香港人啦!
邊有好野^^

支持一下先

前往最後回覆