係咪骨女入左房,我就可以上下其手

收藏  |  訂閱
19  6.2k

係咪骨女入左房,我就可以上下其手

我想佢一入黎,我就即刻手多多架
但又驚佢唔肯,唔該咁多CHING解答同分享

引用:
原帖由 Dr.B 於 2008-7-31 11:38 PM 發表
如果你係個囡囡既熟客, 大家又玩得, 咁應該無問題!
如果係第一次, 又或者同囡囡唔多熟!
咁最好跟下規舉, 等人地同你做左pt.1先; 都唔爭在果45分鐘啦!
過左pt.1, 話之你出埋千豬萬咸手啦!
呀! 重有唔記得問你, 去左個係正定邪既骨場!
如果齋場, 勸你乖乖收埋對咸豬手! :smile_44:

風流同下流, 往往就係差果少少!
如有得罪, 恕我直言! :smile_30:

引用:
原帖由 phphit1800 於 2008-7-31 11:51 PM 發表

如果你係個囡囡既熟客, 大家又玩得, 咁應該無問題!
如果係第一次, 又或者同囡囡唔多熟!
咁最好跟下規舉, 等人地同你做左pt.1先; 都唔爭在果45分鐘啦!
過左pt.1, 話之你出埋千豬萬咸手啦!
呀! 重有唔記得問 ...
補充下先, 有時d邪骨場, 好多骨友都係搞野第一, 揼骨第N...
囡囡可能骨技唔掂, 甚至傷筋多過舒筋, 咁佢就好大機會, 比你更心急, 出手比你更快... :smile_30:

咁就如你所願! :smile_40:

Thank you for sharing

引用:
原帖由 Dr.B 於 2008-7-31 11:38 PM 發表
一入到去就手多多, 如果呢樣嘢咁重要,
點解重要去骨場呢, 不如索性去一樓一啦:smile_45:

引用:
原帖由 ih6128 於 2008-8-1 12:45 AM 發表

一入到去就手多多, 如果呢樣嘢咁重要,
點解重要去骨場呢, 不如索性去一樓一啦:smile_45:
agree! 骨場係要黎減壓, 日頭猛做, 到骨場梗係要輕
鬆下! 搵個揼得既技師, 幫你放鬆返工果陣長期收緊既肌肉!
仲有, 人地老細咁揼本去搞好個乾/濕蒸房, 水池仔...設施,
一d都唔試下? 都比咁多錢噃, 唔用就係你既損失! :smile_45:

why you want to pay more to SN if you do not want to massage,

你都吳好甘多手

前世未摸過女人咩?

人地出得黎做,就預得比你搞,
不過都要比返少少尊重人地,第一次見面點都溝通下先啦!
d囡囡最憎飛擒大咬既客!

前往最後回覆