[警惕CHING]就算係141,好似都有D大漢既人 喺樓梯或樓層睇住D女.大家勿咁放肆!

收藏  |  訂閱
6  1.1k

[警惕CHING]就算係141,好似都有D大漢既人 喺樓梯或樓層睇住D女.大家勿咁放肆!

馬檻當然有大漢(馬伕)

但141 有時有D 個樣幾惡幾有大漢FEEL既人 行黎行去..

真係嫖客 ?  暗中保護住D女 驚比D 無良嫖客玩殘 ?

佢地係咪保護緊D女 ? D女係咪比D客唔客氣對侍 會 打電話比D大漢呢?

其實..係咪好多囡囡本身都可能有江湖背景呢 ?

咁大家係咪應該客氣D..有時囡囡唔肯就唔好迫咁多呢 ?

(怕唔怕出左門口比人打?)

唔係全部141都有:smile_44:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:08 AM 發表
唔係全部141都有:smile_44:
EXAMPLE呢 ?????

咁你發現冇 你就會放肆D ??:smile_30:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:10 AM 發表

EXAMPLE呢 ?????

咁你發現冇 你就會放肆D ??:smile_30:
個個都有就唔會有咁多單打劫啦, 其實去得多, 睇格局都知邊D有邊D無:smile_45:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:14 AM 發表

個個都有就唔會有咁多單打劫啦, 其實去得多, 睇格局都知邊D有邊D無:smile_45:
打劫係咪日日都有 ????????

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-7-28 01:15 AM 發表

打劫係咪日日都有 ????????
又未必日日既, 但好多141比人打劫, 身體上無損傷, 唔見一千幾百, 多數都唔會報警. 報紙上登出黎果D只係冰山一角:smile_39:

引用:
原帖由 easywin 於 2008-7-28 01:18 AM 發表

又未必日日既, 但好多141比人打劫, 身體上無損傷, 唔見一千幾百, 多數都唔會報警. 報紙上登出黎果D只係冰山一角:smile_39:
咁照計 出左LIFT...要等LIFT 或者要行樓梯... D人追唔切D賊咩 ?

前往最後回覆