上一頁下一頁
發新話題

女人寫賽後報告

收藏  |  訂閱
258  56.7k

女人寫賽後報告

我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
除間中玩吓震蛋外,就冇同男人做過,心思思就去揾竉物男
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好有陽光氣嘅男仔,高约咪七,
好斯文,佢話係理大研究生,我地天南地北咁吹水,佢好尊心聽
我講嘢,間中又發表吓意見,好有point,問問行情,叫價一個
鐘仟伍,二個鐘二仟六,三個鐘三仟五。我問點解收得咁怪?仔仔
話最多嘢做係頭一個鐘,既要培飬感情,又要注意自已生理反應,
更要留心客人表情而調教力道,第二個鐘因已熟習對手,
比較易做好多,第三個鐘通常都係攬吓抱吓,唔洗點做。
我唔慣同陌生人同浴,我沖凉之后坐係床睇電視,仔仔剩著条黑
T-back 同我全身按摩,有專業水準,然后開始錫耳珠,問可唔可以用
手指,我話最好用口,於是仔仔用口交套,用條脷同我做足十五分
鐘,我舒服到全身軟哂。
正色做,仔仔輕輕係我耳邊講,如果要佢大力啲,就抓佢背脊幾吓,
如要細力些,就拍下背脊。佢真係細心,每換一吓招式都問我意
見,最犀利係佢似有無窮力道,我懷疑佢食咗偉哥,足足做咗半粒
鐘,好耐冇試過咁滿意。
好奇問吓佢點解咁勁,係唔係食咗偉哥,點解唔洗半粒鐘又可以回到
氣,仔仔微笑話偉哥就冇食,但就搽咗啲油,最重要係根本無射精,
祗不過係配合我嘅高潮而作状做戲,所以随時都可以再上馬。果然係
專業竉物男。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
我今年卅五歲,任職財務公司CEO, 自半年前與男朋友分手后,
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
嘩...你果個比我搵開個要平和...
原來個衰仔收得我咁貴!!

你咩時候去嫁...?

回覆 1# 的帖子

That's informative. :smile_40:

most of the duck of that bar come from Thailand and from mainland China
the your price is so cheap
I heard a old rich woman left from the bar said to her friend that she just paid 10,000 for the service

:smile_41:  ..... 我都想玩下

引用:
原帖由 嘉儀 於 2008-5-28 03:25 AM 發表
解吓悶。
去咗尖沙咀宝x 巷附近間 K 吧,揀咗個好 ...
如果向你間財務公司借錢,利息可唔可以用 "身" 還 ?
返正我急要 "託水"。

另一角度來看,別有一番風味和感交。好嘢!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

can you please advise the name of the Bar?? thks!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆