問姐妹們 : 有無試過咬頂到個喉嚨碇 / 口爆咁岩比仔仔射左入喉嚨???

收藏  |  訂閱
5  1.7k

問姐妹們 : 有無試過咬頂到個喉嚨碇 / 口爆咁岩比仔仔射左入喉嚨???

喉嚨頂咪有粒喉嚨碇既 , 頂到會點架???
口爆有無試過咁岩 , 好似較岩位咁比仔仔射左入喉嚨???

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-8-2 15:54 發表 查看引用來源
喉嚨頂咪有粒喉嚨碇既 , 頂到會點架???
口爆有無試過咁岩 , 好似較岩位咁比仔仔射左入喉嚨???
睇左好幾次先明🥲
誤以為你話咬到喉嚨碇,心諗邊個咁厲害棚牙可以伸到咁入😆😆

口爆射到入喉嚨嘅反而係散餐對手多d囉
男友同老公已經被本宮調教到射精前識俾反應
唔係因為要避免射到我喉嚨,而係我中意對方舒服要叫出聲

一講口爆吞精,蛇蛇你係一個例外,因為呢啲係你嘅甜品。有感覺嘅對手你就吞,無感覺就無得攪🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-3 09:24 發表 查看引用來源

睇左好幾次先明🥲

唔係因為要避免射到我喉嚨,而係我中意對方舒服要叫出 ...

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-8-3 09:37 發表 查看引用來源
一講口爆吞精,蛇蛇你係一個例外,因為呢啲係你嘅甜品。有感覺嘅對手你就吞,無感覺就無得攪🤣

準確d 講應該叫戰利品

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-8-3 09:24 發表 查看引用來源

睇左好幾次先明🥲

唔係因為要避免射到我喉嚨,而係我中意對方舒服要叫出 ...
蛇蛇  口爆功夫,認第二無人敢認第一

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-8-13 08:25 發表 查看引用來源

蛇蛇  口爆功夫,認第二無人敢認第一
又唔好咁講, 更高層次既其實我係見過囉
有深喉, 有深喉口爆有 ass to mouth, 呢個我實在冇辦法接受

前往最後回覆