上一頁下一頁
發新話題

現代溝人妻的方法

收藏  |  訂閱
42  7.0k

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-9 15:48 發表 查看引用來源
討論一下:
1/ 大家溝人妻會用甚麼方法約出嚟?

2/ 各位師兄老婆有冇比人溝過?用乜嘢方法?

3/ 當然歡迎比人溝的師姊/妹 分享自己經驗。
通常會睇下對方缺乏咗啲乜嘢,同埋睇下有啲乜係佢老公比唔到佢嘅,如果你有能力比到佢,應該好易得手

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-9 23:42 發表 查看引用來源

我香港有個朋友,湊仔返學識咗個律師仔男家長,放低細路去飲咖啡食早餐,飲幾飲結果上咗床,通常都係趁老公出咗差即日往返走返深圳開房,因為怕喺香港俾人撞到。

後來因為佢發覺嗰個律師仔同一時間Date三個女家長,全部都有上 ...
咸濕唔緊要 怕差就係呃感情呃蝦條 又同時食緊幾件

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-10 05:18 發表 查看引用來源

佢幾靚㗎,後生嘅時候似TVB一個港姐,眼大大,身材窈窕,曲線玲瓏,大把人追,行得近嘅有兩個男朋友,一個比較窮但係好錫佢,亦係佢第一個,但係佢最後揀咗同有錢嗰個男朋友結婚,結婚之後佢生意大,成日去大陸,留低佢一個喺香港湊仔。 ...
咁佢最近有冇識新男仔
拍拖?

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-4-10 05:18 發表 查看引用來源

佢幾靚㗎,後生嘅時候似TVB一個港姐,眼大大,身材窈窕,曲線玲瓏,大把人追,行得近嘅有兩個男朋友,一個比較窮但係好錫佢,亦係佢第一個,但係佢最後揀咗同有錢嗰個男朋友結婚,結婚之後佢生意大,成日去大陸,留低佢一個喺香港湊仔。 ...
咁正!咁佢係咪第一次偷食?

見有新post講關於人妻嘅嘢,我其實有樣嘢諗咗好耐諗極都唔明,所以見呢個關於人妻主題嘅post就喺到問吓大家意見。
我同我老婆有個人妻friend大家未生小朋友之前會成日約佢2公婆上我哋到打牌。人妻friend有肉地,大波,會講鹹嘢。

通常都係我老婆同佢老公負責分籌碼,我就會攞啲牌倒出嚟,等緊分籌碼嗰陣我同個人妻friend都冇嘢做所以我就會張啲反轉咗嘅麻雀調返轉,個人妻friend就會揾東南西北出嚟等執位。

咁我倒啲牌出嚟嗰陣啲牌就梗係成臺周圍都係㗎啦,仲會都係喺曬我前面。好多時我都會係企喺倒反返啲麻雀,試過幾次個人妻friend伸隻手去我前面啲牌到揾東南西北嗰陣隻手掂到我條J (因為我企喺到)

打完計數,我同人妻執牌嗰陣佢亦都試過伸手埋嚟攞我前面啲牌嗰陣掂到我條J。 咁嘅情況試過好多次,以前大家未生小朋友嗰陣可能每2/3個星期就會約上嚟打牌,我諗10次打牌次數入面有8次佢都會掂到我條J。

頭1/2次我當意外唔覺意啦,但每次都係同樣地咁俾佢掂到條J,我當然會諗佢係唔係有心,所以俾佢掂到2/3次打後嗰啲其實我都係專登企喺到返啲麻雀,執牌亦都係專登企喺到,仲要同張麻雀臺企到有咁埋得咁埋,用條J頂住麻雀臺邊,睇佢嚟唔嚟,點知就正如我所講咁,佢真係都會伸手埋嚟攞牌嗰陣掂到我條J。
雖然大家生完之後都有2年幾未打過牌,但係早幾個星期係佢老公生日,佢老公話好想打牌所以人妻friend就將佢個女俾咗佢啊媽湊,我哋就擺咗個仔喺外母到。2年幾冇打過牌,嗰晚我都有專登再試吓佢會唔會掂到我,點知佢果然都係同一方法掂到我條J。

但係除咗打牌之外,平時出街食飯嗰啲又冇嘢㗎喎,亦都冇任何特別signal俾過我,真係正常普通friend咁,亦都冇私底下傾計

所以有冇師姐師妹,或者師兄們可以話我知你哋覺得呢個人妻friend係埋專登掂我條J?同埋佢係咩心態?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 09:27 發表 查看引用來源
見有新post講關於人妻嘅嘢,我其實有樣嘢諗咗好耐諗極都唔明,所以見呢個關於人妻主題嘅post就喺到問吓大家意見。
我同我老婆有個人妻friend大家未生小朋友之前會成日約佢2公婆上我哋到打牌。人妻friend有肉地,大波,會講鹹 ...
可能佢比暗示你,但你又唔行動,所以冇再特別行動啩!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 10-4-2024 09:27 發表 查看引用來源
我同我老婆有個人妻friend大家未生小朋友之前會成日約佢2公婆上我哋到打牌。人妻friend有肉地,大波,會講鹹 ...
c兄,佢可能堅等你去撩佢,之後就一索同西對碰🤣🤣🤣

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-10 09:51 發表 查看引用來源
係囉!佢都已經比咗暗示!😬

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-10 09:51 發表 查看引用來源
你又幾生鬼, 唔爭在要埋二筒啦

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 09:45 發表 查看引用來源
可能佢比暗示你,但你又唔行動,所以冇再特別行動啩!😬
真心唔覺得佢係暗示任何嘢,我淨係覺得可能佢純粹鹹濕,女人都有鹹濕嘅啫。雖然我未遇過其他鹹濕嘅女,所以先想聽吓女嘅意見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆