想問姐妹們 , 有無玩 "搓澡" ???

收藏  |  訂閱
31  2.0k

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 12:01 發表 查看引用來源
地下多菌,又或者濕滑要小心唧,赤腳梗係正,我男人都鐘意赤腳,尤其夜晚唔開燈。
請教一下同夜晚唔開燈有咩關係

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 10:22 發表 查看引用來源
有,我有朋友講過有,不過肯定屋企無人先,所以唔係經常。
如果屋企冇人,應該可以連毛巾都唔使包。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 12:15 發表 查看引用來源

請教一下同夜晚唔開燈有咩關係
個人情緒靜的,如果無電視或電視好細聲,尤其係窗邊望下個黑晒只有暗光的天,等個人慢慢放番的攰出黎,你無可能全祼係街,咁只可以係自己屋企窗邊,仲有,我都係唔開燈沖花酒,當然你的安全至上唔好滑到先得,只靠窗外自然光,有一種黑夜淋雨的感覺,當然係熱水或暖水,沖凍水個人醒神左就要一段時間放鬆番。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 12:16 發表 查看引用來源

如果屋企冇人,應該可以連毛巾都唔使包。
大把人係咁,不論男女。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 12:42 發表 查看引用來源
個人情緒靜的,如果無電視或電視好細聲,尤其係窗邊望下個黑晒只有暗光的天,等個人慢慢放番的攰出黎,你無可能全祼係街,咁只可以係自己屋企窗邊,仲有,我都係唔開燈沖花酒,當然你的安全至上唔好滑到先得,只靠窗外自然光,有一種黑夜 ...
啊... 明白

我會揀個天朗氣清既夜晚, 食完飯大概八點過後等d 放工友大部份都返左屋企之後
著一條鬆身o既連身裙入面乜都唔著 同樣係赤住腳咁落街係附近散吓步食吓煙咁
有少少微風吹過o黎會有種好似全裸o既感覺o架 好正

放定一小包濕紙巾係門口, 返上黎抹一抹腳底先行入屋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:20 發表 查看引用來源

啊... 明白

我會揀個天朗氣清既夜晚, 食完飯大概八點過後等d 放工友大部份都返左屋企之後
著一條鬆身o既連身裙入面乜都唔著 同樣係赤住腳咁落街係附近散吓步食吓煙咁
有少少微風吹過o黎會有種好似全裸o既感 ...
我有朋友激情少少,可能由細露慣,一件過蘿T加拖鞋, 全真空,夜晚去7仔買零食,就是唔買套(已婚)。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 13:20 發表 查看引用來源

啊... 明白

連鞋都唔著就走出街有機會引人唔會你可能係一個............

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 13:29 發表 查看引用來源
我有朋友激情少少,可能由細露慣,一件過蘿T加拖鞋, 全真空,夜晚去7仔買零食,就是唔買套(已婚)。
係因為女性嘅矜持定係怕醜唔會去買套?

引用:

啊... 明白

強烈的車頭燈光會將你打成陰影透視,益下街坊,

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 13:41 發表 查看引用來源

係因為女性嘅矜持定係怕醜唔會去買套?
夫婦冷戰好多年,由於夫婦都祼睡,要果陣就卒碟後狗仔,唔係次次都笠,希望盡快完。反而同SP就用套,癈事出事。但佢有教個仔點笠套。

前往最後回覆