想問姐妹們 , 有無玩 "搓澡" ???

收藏  |  訂閱
31  2.0k

想問姐妹們 , 有無玩 "搓澡" ???

唔知各位點沖涼拉 , 小弟一直都係用梘液摔身摔一輪 ,
摔完過水就沖完架拉 ...

但可能 E+年紀大左 , 以前咁沖完感覺仲係 "立立地"
所以試下用毛巾去 "搓" , 或者直觀 D咁講 ,
係去刮一層 "老泥" 出黎 ^.^"

姐妹們有無???

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-3-31 09:27 發表 查看引用來源
唔知各位點沖涼拉 , 小弟一直都係用梘液摔身摔一輪 ,
摔完過水就沖完架拉 ...

但可能 E+年紀大左 , 以前咁沖完感覺仲係 "立立地"
所以試下用毛巾去 "搓" , 或者直觀 D咁講 ,
係去刮一層 "老泥" 出黎 ^.^"

姐妹們有 ...
你真是無題目可以出?
咁不如問邊個女人未試過祼睡?
邊個女人未試過唔帶胸圍出街或家裏(有其他人)
邊個女人未試過突然有性感覺但係街或工作期間點解決?

回覆 2# hqkwtang 的帖子

哈哈哈哈哈哈哈   
真係出到無題可出!

其實出返月經post 冇問題架, 口唔口爆吞唔吞精露唔露出果d, 至少同性愛有關

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-4 13:00 發表 查看引用來源
哈哈哈哈哈哈哈   
真係出到無題可出!

其實出返月經post 冇問題架, 口唔口爆吞唔吞精露唔露出果d, 至少同性愛有關
或者可以問有無女人沖完涼用毛巾繞住出黎?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-4 13:42 發表 查看引用來源
或者可以問有無女人沖完涼用毛巾繞住出黎?
絕少...
因為自己性格奄尖, 唔中意整污糟毛巾
通常o既做法係抹乾身揸好晒lotion, 一件加大大碼tee, 夠長的話內褲可以唔著
係唔想坐低果陣下面直接掂到座椅囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 07:05 發表 查看引用來源

絕少...
通常o既做法係抹乾身揸好晒lotion, 一件加大大碼tee, 夠長的話內褲可以唔著
係唔想坐低果陣下面直接掂到座椅囉 ...
睇戲就會有女性沖完涼包住條毛巾出嚟,但相信現實中真係唔會有幾多個。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 07:05 發表 查看引用來源

絕少...
係唔想坐低果陣下面直接掂到座椅囉 ...
其實我覺得包毛巾出黎無著拖鞋個畫面幾健康型性感,尤其突然鬆左跌布,不論有人無人,當然,1件T或長T,或長袖的恤衫都活潑型,

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-5 08:53 發表 查看引用來源

睇戲就會有女性沖完涼包住條毛巾出嚟,但相信現實中真係唔會有幾多個。
有,我有朋友講過有,不過肯定屋企無人先,所以唔係經常。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-5 10:21 發表 查看引用來源
其實我覺得包毛巾出黎無著拖鞋個畫面幾健康型性感,尤其突然鬆左跌布,不論有人無人,當然,1件T或長T,或長袖的恤衫都活潑型,
high five 一下
包毛巾係好少有, 但o係屋企著拖鞋比包毛巾要更少

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-5 11:29 發表 查看引用來源

high five 一下
包毛巾係好少有, 但o係屋企著拖鞋比包毛巾要更少
地下多菌,又或者濕滑要小心唧,赤腳梗係正,我男人都鐘意赤腳,尤其夜晚唔開燈。

前往最後回覆