上一頁下一頁
發新話題

老婆好似搞姊弟戀

收藏  |  訂閱
70  18.4k

男嘅口花花就梗架啦.
問題係你對老婆好唔好, 會唔會令佢有出軌的念頭啫.

我也很开放的,可是我绝对不要背叛我的另一半。我也是享受爱爱的,但是我现在不是单身了,所以绝对不会让别的男人上我。
做人一定要有底线的,婚姻当中只要有其中一方没有了底线,没有了忠诚,那这个家庭已经破裂。我觉得你现在要做的,就是要好好跟你老婆沟通,大家坦诚然后决定之后的日子要怎么过

今天找到機會, 再查看老婆的手機, 相信我找到他們第一次的經過

「 昨天的事當作沒有發生,以後別提。」
「 為什麼?那是我和姐最開心的一天。」
「 那只是 一個意外。」
「 一個美麗的意外。」
「 最不該是你,看到我拿錯了飲品也不張聲。」
「 我以為你想試試嘛。」
「 我最反對你吃大麻, 怎會自己嘗試? 」
「 但是你從沒試過這麼爽,對嗎?你昨天指甲抓得我的背今天仍然在痛,我知道女人越爽越抓得狠。」
「 對不起⋯⋯喝了那果汁我根本不知道自己在做什麼。」
「 誰需要知道? 只要爽就得了。」
「 這就是我叫你不要吸大麻的原因, 要不是我們便不會做錯事。」
「 愛沒有對錯的。」
「 別亂說, 我當你是我的弟弟。」
「 那我們豈不是亂倫了?」
「⋯⋯ 再這樣亂說我不理你了。 總之以後我們不可以這樣⋯⋯」
「 但是這樣說起來我又硬了⋯⋯」
「 不管你了。」

在加拿大大麻是合法化的, 大麻店除了煙草, 還有很多滲入大麻做的產品, 例如熊啤啤橡膠糖, 果汁飲品等等。 看來是老婆在阿輝的家, 口渴自己找東西喝, 拿錯了,那些有大麻的果汁, 喝了之後神志不清,自動獻身, 事後又後悔, 當然有一次自然有第二次, 即使老婆不想, 阿輝都一定再次弄她上床

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 11:09 發表 查看引用來源
今天找到機會, 再查看老婆的手機, 相信我找到他們第一次的經過

「 一個美麗的意外。」
「 最不該是你,看到我拿錯了 ...
擺明有心落藥食你老婆,做到好似不經意,無心之失咁

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 11:09 發表 查看引用來源

「 一個美麗的意外。」
可能有心裝佢,等佢唔覺意攞錯!只要繼續來往,佢肯定唔會放過你老婆!呢件事係幾耐之前發生?

引用:

「 一個美麗的意外。」
Shit... 事到如今只能學鬼佬咁講, I am sorry to hear that
睇返晒d 留言, 我想話

(1) 女人咩情況之下容易對男人動情, 呢個係天性, 但唔係做錯事o既借口

(2) 母性亦唔係一個理由, 我都會照顧後生仔, 行過tea room 見自己d 細o既日日杯麵我都會話佢,
新人d 野跟唔切, 我會offer 如果佢願意我就樂意週末返o黎, 冇人冇電話冇email 滋擾單對單有咩唔明我解釋到你明為止
我想佢地好, 佢地向上爬得順利可以成家立室可以帶幸福俾另一半& 下一代, 但我知道自己做緊乜野

(3) 佢被另一個男人吸引本身冇錯, 婚姻o既真諦從來唔係話你簽左某幾份document,
從此就唔會對另一半以外o既任何人動情動心, 而係尊重自己俾過出o黎o既承諾, 向外來o既其他誘惑識得說不囉
係一種考慮過身邊人之後o既一種自制能力, 你可以動心, 但之後需要堅持, 婚姻先可以繼續走落去

你老婆或者係定力唔夠, 或者係對人疏於防範, 或者係個受害人 (大麻件事)
但始終都有一半責任, 自己有意無意俾左個 fuckable o既signal 俾人

剩返落o黎o既就睇你自己個人啦, 能唔能夠同佢好好討論呢件事
佢承認或者否認之後你有咩下一步, 如果佢有悔意仍然想同你繼續你可唔可以move on
呢d 野外人唔方便講太多

引用:

「 一個美麗的意外。」
樓主,其實去到呢一刻,你只有選擇原唔原諒你太太。 你應該搵機會,冷靜啲同你老婆傾吓,問清楚發生咩事。如果你接受唔到,就直接同佢講要分開。 如果你選擇原諒佢,就叫佢以後唔好再見個髮型師,以後當無事發生過生活下去…….

當然,呢度係「引人入性」版,樓主可以選擇當咩都唔知,繼續俾你老婆出去同人玩,而你又繼續偷睇佢哋手機對話,滿足吓你自己嘅綠奴心態……

既然都確定左, CHING會點做?

引用:
原帖由 明眼 於 2024-3-28 10:52 發表 查看引用來源
男嘅口花花就梗架啦.
問題係你對老婆好唔好, 會唔會令佢有出軌的念頭啫.
我對老婆都算好,只不過和一些結了婚10多年的工夫妻一樣, 少了一份激情,亦很容易因為生活上的問題而疏忽對方。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-28 11:14 發表 查看引用來源
可能有心裝佢,等佢唔覺意攞錯!只要繼續來往,佢肯定唔會放過你老婆!呢件事係幾耐之前發生?
我都係咁諗, 邊有唔食魚嘅貓?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆