上一頁下一頁
發新話題

老婆好似搞姊弟戀

收藏  |  訂閱
70  18.4k

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-3-27 18:22 發表 查看引用來源
亞輝年輕人玩開了現在沒有女朋友,寂寞加上血氣方剛沒出路,有機會的話相信他一定會上你老婆,(如果仍未的話),作為女人我覺得你老婆亦已芳心暗許,只等一個機會 ...
哈哈哈承你貴言, 恐怕你回錯左人, 我都想試吓有人俾我叫老婆係一種咩感覺
應該最快都要等下一世啦

anyway 你o既諗法我都覺得絕對有可能成立

回返一下樓主先
首先, 我覺得樓主老婆同髮型師可以話真係極度超級可疑
但未有實質證據人贓俱獲之前, 一切都只可以叫做曖昧囉
呢度又再分開兩個層面去講, 第一, 單純o既曖昧唔係話完全冇可能
我意思係朋友之間完全只係言語上色情露骨但事實上完全冇亦唔會發生任何事
呢d 咁o既o野本宮自己以前都做唔少 當然有一部份之後真係有過肉體關係, 但全部都係單身時候發生o既
第二, 亦係一件真人真事, 就係以前衝動+自以為是o既我 (我而已, 唔係暗示任何人)
曾經有過一d 因為前任被人曖昧, 咩野道理解釋都唔聽就話人偷食 - 即係已經發生左野同左人上床一腳踏兩船 etc
極速咁樣飛左人, 事後一d 朋友同我分析返先醒覺至少90% 可能性只係一場誤會同埋佢雖然情趣麻麻但其實好錫我

於是第二點就又引伸出一個問題啦: 就係樓主同老婆本身o既感情如何? 包括生活上, 包括床上,
即係我覺得做呢種o既判斷一定要睇晒成個big picture 囉
兩個人之中有一個對對方不忠, 佢地之間o既相處一定有跡可尋
現階段好難講d 咩, 尤其是經過自己果單野之後更加唔敢妄下判斷, 所以只能夠話係可疑
可疑唔係話你老婆有出軌, 而係有 "繼續調查搞清楚件事o既必要"

可以不同意, 只係個人睇法

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 11:50 發表 查看引用來源
那髪形師叫阿輝只有二十多歲,是那種除了工作便玩得很瘋的青年,和女朋友經常吸著大麻做愛(大麻在加拿大是合法的),有一次給女朋友的爸爸捉到,女朋友把一切賴在他身上,鬧上 了警局,發現那女生竟然未到合法年齡,阿輝便因此坐了六 ...
老婆比帽你帶

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 18:07 發表 查看引用來源

繼續看短訊,其中不乏一些曖昧的對話例如婆苦口婆心叫他戒煙注意身體:

「 口很臭,戒煙吧, 對身體不好。」

「姐, 我知你關心我, 但吃了這麼多年很難的。」

「 你再食煙我不錫你。」

到底這是接吻的錫還是姐姐對弟弟愛 ...
有好多證據 證明係帽事

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 19:21 發表 查看引用來源
我同意髮型師有心勾引老婆,因為我發現了一 段更加虐心的對話

「 姐,我給你修一下下邊好不好?」

「 下邊? 」

「修Bikini Line (即是修剪陰毛,穿一些比較暴露的泳衣不會露出陰毛)」

「 我為什麼要修?」

「 我見你那麼濃 ...
肯定已經食左你老婆

回覆 12# 蛇貴妃 的帖子

我陸續睇其他對話,知道老婆曾經去他家煮飯給他吃,還說只吃外賣沒有益,所以即使沒有上床,一定有一點感情的瓜葛

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 06:51 發表 查看引用來源
我陸續睇其他對話,知道老婆曾經去他家煮飯給他吃,還說只吃外賣沒有益,所以即使沒有上床,一定有一點感情的瓜葛
你係咪綠帽俠?

CHING有無諗過如果你老婆真係同人上左床, 你會踢爆分手, 定係原諒佢又抑或好興奮好想3p
引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 06:51 發表 查看引用來源

母性往往就係人妻失守嘅弱點
引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 11:50 發表 查看引用來源
那髪形師叫阿輝只有二十多歲,是那種除了工作便玩得很瘋的青年,和女朋友經常吸著大麻做愛(大麻在加拿大是合法的),有一次給女朋友的爸爸捉到,女朋友把一切賴在他身上,鬧上 了警局,發現那女生竟然未到合法年齡,阿輝便因此坐了六 ...

可能倒轉
引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-28 06:30 發表 查看引用來源
肯定已經食左你老婆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆