50 12345
上一頁下一頁
發新話題

無得叫

收藏  |  訂閱
49  10.0k

無得叫

啱啱去完road trip. 去之前無諗過會搞野. 所以老公連套都無帶.

點知道第4晚老公精神到一個點, 我背住佢瞓, 個女係隔離床瞓. 佢從後揸我對波, 我feel到佢條野硬過條鐵咁頂住我Pat Pat. 慢慢拉低我條短褲, 拎條野磨我個Pat, 我feel到龜頭係濕濕地. 我話你又唔帶套, 個女係隔離點搞. 佢隻手係我門口摸咗半個鐘, 間中放兩隻手指入去了, 搞到我完全濕唒, 成身軟晒, 佢知道我係唔會反抗. 揞住我個嘴唔比叫. 索性放入嚟出出入入, 插咗無耐我feel到唔對路, 係佢準備發射果下理性咁縮開, 射咗係個Pat Pat度. 我感覺好不安, 覺得佢射咗小小入去. lol…. 我話鬼佢, 你準備射之前話聲我知.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 01:14 發表 查看引用來源
啱啱去完road trip. 去之前無諗過會搞野. 所以老公連套都無帶.

點知道第4晚老公精神到一個點, 我背住佢瞓, 個女係隔離床瞓. 佢從後揸我對波, 我feel到佢條野硬過條鐵咁頂住我Pat Pat. 慢慢拉低我條短褲, 拎條野磨我 ...
師姐,係咪好刺激呀?😍😂不過冇得叫就差少少🥰😆

回覆 1# blondie_cheung 的帖子

乾柴烈火, 地方又細, 師姐嘅老公都好難控制佢自己

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-15 01:19 發表 查看引用來源
師姐,係咪好刺激呀?😍😂不過冇得叫就差少少🥰😆
好刺激. 無得叫差少少, 不過有偷偷摸摸既感覺

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 02:18 發表 查看引用來源

我都係咁,個仔係隔離都照搞,睇住老婆忍住又想叫個表情好正

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-3-15 02:18 發表 查看引用來源

妳真係FEEL 到射咗少少入去?😂🥰

回覆 4# blondie_cheung 的帖子

兩公婆去咗偷情
好鬼刺激!

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-15 03:18 發表 查看引用來源
妳真係FEEL 到射咗少少入去?😂🥰
佢未入已經濕(精). 我feel到有少少入咗去

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-15 01:20 發表 查看引用來源
乾柴烈火, 地方又細, 師姐嘅老公都好難控制佢自己
如果佢唔係摸到舒服到濕唒. 我可能仲忍到

引用:
原帖由 egg29 於 2024-3-15 06:05 發表 查看引用來源
兩公婆去咗偷情
好鬼刺激!
今次無得放去隔離房🤣

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆