關 家事常識乜嘢事......

收藏  |  訂閱
13  3.5k

關 家事常識乜嘢事......

尋晚森美問遊戲參賽者其中一條問題係.......女性屙完尿點樣清潔自己個西?呢個問題關家事常識乜嘢事?
答案有:
1)由前到後抹
2) 由後到前抹

其實應該有第三個答案.......知道身邊有些女性係用   按印干 方式。

請問呢度嘅 師姐、妹有幾多個回答啱呢個問題?

唔關常識事~自己抹得乾淨咪得lo~
同前後無乜關係~

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-6 10:46 發表 查看引用來源
尋晚森美問遊戲參賽者其中一條問題係.......女性屙完尿點樣清潔自己個西?呢個問題關家事常識乜嘢事?
答案有:
1)由前到後抹
2) 由後到前抹

其實應該有第三個答案.......知道身邊有些女性係用   按印干 方式。

請問呢度 ...
女人一定知答案,男扮女的一定會錯,仲有第三個答案係唔抹,青蛙跳2下著番褲走人,

我係向後抹乾,清爽。

由後到前抹 < 會易感炎

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-3-9 17:21 發表 查看引用來源
女人一定知答案,男扮女的一定會錯,仲有第三個答案係唔抹,青蛙跳2下著番褲走人,
好多時身為女人的都會做錯手勢,正確應該係有錢到後抹,問過身邊女性如果當時冇廁紙,就真係唔抹著返底褲走人。

其實抹唔抹本身除左乾淨企理d 之外又冇咩太大影響o既
尿係自己o既尿, 如果尿液本身有問題o既話個人早就已經有問題, 係抹左佢感覺上乾淨衛生冇咁易有異味
我自己唔向前亦唔向後, 係印乾, 張紙先對摺幾次, 然後輕輕印而唔係摔落去

但我想講o既係唔好淨係關注女人點樣清潔囉
作為男仕o既各人, 如果可以每次痾完之後都印一印乾剩返果一兩滴尿,  
對幫你含果個人黎講係真係會有好明顯o既分別囉! 呢樣野不可不信

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 11:56 發表 查看引用來源
其實抹唔抹本身除左乾淨企理d 之外又冇咩太大影響o既
尿係自己o既尿, 如果尿液本身有問題o既話個人早就已經有問題, 係抹左佢感覺上乾淨衛生冇咁易有異味
我自己唔向前亦唔向後, 係印乾, 張紙先對摺幾次, 然後輕輕 ...
如果女人屙完了尿就咁著返條底褲,會整濕咗條底褲濕咗會有細菌感染。
男人屙完尿十個有十個都唔會抹,只係揈兩揈就算數,因為男人覺得抹尿只會係女性度發生,如果男性抹尿會畀人一種唔知乜嘢嘅感覺,不過我曾經有一段時間都試過抹龜頭,仲要係買女性清潔用嗰隻濕紙巾,感覺上又真係清爽乾淨冇異味。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-12 12:18 發表 查看引用來源

如果女人屙完了尿就咁著返條底褲,會整濕咗條底褲濕咗會有細菌感染。
男人屙完尿十個有十個都唔會抹,只係揈兩揈就算數,因為男人覺得抹尿只會係女性度發生,如果男性抹尿會畀人一種唔知乜嘢嘅感覺,不過我曾經有一段時間都試 ...
男性抹尿... 點講呢
我會覺得有少少識講衛生, 有少少係為人設想, 又有少少 '有情趣' '有性趣' 卦
用女人果隻濕紙巾就誇張左d, 但自己經驗, 男人每次痾完只要用普通tissue 印一印,
就當佢出完一日街唔沖涼, 幫佢含果陣係enjoy 好多囉!
你一樣會嗒到龜頭有股咸味, 你亦會知道係有尿液o既味, 但依然係可以入到口可以好放鬆咁同佢啜到射為止

想當年第一個bf, 可能大家都仲細唔識咁多野, 同佢除褲拉起包皮果陣真係要閉氣先可以擠到入口囉

但你講得o岩, 男人一般係唔會抹, 好多前bf 其實都係唔會, 好多時都係自己搵機會跟人去廁所/ 服侍人去廁所咁樣,
製造一個場合幫佢攞tissue 抹, 笑淫淫咁話佢知養成呢個習慣o既話啫啫會好味好多
慢慢佢地都會自己記得要咁做, 包括宜家我老公都係咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 12:55 發表 查看引用來源

男性抹尿... 點講呢
我會覺得有少少識講衛生, 有少少係為人設想, 又有少少 '有情趣' '有性趣' 卦
用女人果隻濕紙巾就誇張左d, 但自己經驗, 男人每次痾完只要用普通tissue 印一印,
就當佢出完一日街唔沖涼,  ...
你老公出街去廁所會係喺尿兜屙定係廁格裏面屙,如果喺尿兜屙攞張厠紙出嚟又好似好樣衰外眼,隔離嗰個見到以為你唔知做乜嘢。

前往最後回覆