想知女人點睇40+男人

收藏  |  訂閱
29  6.1k

想知女人點睇40+男人

女人心,海底針!想問吓女性點睇40+男人?會唔會接受已婚男或做情婦?其實都係想搵個伴可以互相關心溝通,唔通成世人真係可以一心一意一輩子?真係要好好學習

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-27 20:55 發表 查看引用來源
女人心,海底針!想問吓女性點睇40+男人?會唔會接受已婚男或做情婦?其實都係想搵個伴可以互相關心溝通,唔通成世人真係可以一心一意一輩子?真係要好好學習 ...
個人覺得點睇視乎係在於女人幾多歲..
例如10幾20歲會覺得40+好老..
但去到30幾40幾又可能會覺得OK,冇問題,可能仲好charm..
50幾60幾會覺得40+男人後生?!
😄😄😄😄

回覆 2# 傻*BB 的帖子

又答得好正確。。呢位同學滿分。😂😂

回覆 2# 傻*BB 的帖子

因為近來識咗個女同事,但之後佢比既反應係好冷淡,搞到我心煩

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-28 07:26 發表 查看引用來源
因為近來識咗個女同事,但之後佢比既反應係好冷淡,搞到我心煩
佢乜嘢年紀?同佢開始咗?

回覆 5# licklickson 的帖子

30頭左右啦,成十幾年未溝過女,都唔知自己有咩岀錯,可能已經冇乜魅力😅吸引對方

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-28 08:36 發表 查看引用來源
30頭左右啦,成十幾年未溝過女,都唔知自己有咩岀錯,可能已經冇乜魅力😅吸引對方
咁呢啲冇得勉強嘅。可能你唔啱佢啫!咁咪搵過第個囉!

回覆 7# licklickson 的帖子

人夾人緣,啱嘅👍謝謝

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-28 09:07 發表 查看引用來源
人夾人緣,啱嘅👍謝謝
及早抽身,搵過個好過啦!祝師兄早日成功!

引用:
原帖由 賭神^^ 於 2024-2-28 08:36 發表 查看引用來源
師兄講緊對方30出頭,而你10幾年無溝女?咁對方睇黎好吸引你喎,追女仔都係投其所好,祝你成功。

前往最後回覆