上一頁下一頁
發新話題

美好又奇妙既安排?♥

收藏  |  訂閱
98  13.2k

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-18 13:35 發表 查看引用來源
點解甘問既??
等妳update 同埋睇吓師姐妳有冇著樂?🥰

回覆 51# dttcalvin 的帖子

甘關心我既haha

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-18 13:50 發表 查看引用來源
甘關心我既haha
講過會撐到妳最後架嘛🥰😘😂

回覆 52# shanshangirl 的帖子

咁你有冇有報復心態?
會想拆散佢哋?

回覆 54# egg29 的帖子

甘又冇...我覺得只係吾想想同佢有聯絡

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-18 12:29 發表 查看引用來源
依家仲有同佢聯絡??
無喇
佢會約人玩曖昧之類,我就唔約,想傾計多
後尾發覺佢wechat del左我好友,我都識做唔打搞人

同埋大家換過相,都唔係大家鐘意果type😆

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-18 13:56 發表 查看引用來源
甘又冇...我覺得只係吾想想同佢有聯絡
唔錯, 被背叛係恨, 但果種恨亦應該隨住分手到此為止囉
諗報復同死纏爛打一樣, 到頭來只係令自己受罪
要去到拆散人更加係將自己降grade 到同不忠者同一個水平

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-18 17:17 發表 查看引用來源

唔錯, 被背叛係恨, 但果種恨亦應該隨住分手到此為止囉
諗報復同死纏爛打一樣, 到頭來只係令自己受罪
要去到拆散人更加係將自己降grade 到同不忠者同一個水平 ...
Well said 師姐

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-17 11:44 發表 查看引用來源
吾知仲有冇人記得我,好耐之前係度分享過自己ge經歷,呢幾日諗左好耐,決定同大家分享最近發生ge野...
小女子情人節之前同1齊左1年半既男友分左手,因為佢背住我偷食比我知道左,當時真係好吾開心好sad,覺得點解要係情人 ...
師姐你地有冇交換相睇下先

引用:
原帖由 shanshangirl 於 2024-2-17 11:44 發表 查看引用來源
吾知仲有冇人記得我,好耐之前係度分享過自己ge經歷,呢幾日諗左好耐,決定同大家分享最近發生ge野...
小女子情人節之前同1齊左1年半既男友分左手,因為佢背住我偷食比我知道左,當時真係好吾開心好sad,覺得點解要係情人 ...
好想快啲睇到師姐同佢啪啪啪過程

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆