想問人母 : 生左幾件(尤其陰道產)對性慾既影響???

收藏  |  訂閱
16  4.2k

想問人母 : 生左幾件(尤其陰道產)對性慾既影響???

小弟自己有寫甜文既習慣 , 之前寫過女主就係生左幾件陰道產 ,
令到陰道比較鬆 , 老公都唔想插 ... 為左留住老公
女主唯有比菊花老公玩 ^.^"

(甜文麻 , 套路係咁架拉 ^.^" 而且我聽人講 ,
係西洋 , 係有唔少夫妻係咁開始玩菊花 ...)

但小弟今次想問既係 ... 女人自己呢???
陰道鬆左 , 其實被插果陣係咪都無以前咁興奮???

另外 , 女人有無哺乳期性慾低呢樣野???
我講有餵人奶果 D , 無餵既話 , 好快就自己唔出奶
就無左所謂既哺乳期 ...

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-15 16:47 發表 查看引用來源
小弟自己有寫甜文既習慣 , 之前寫過女主就係生左幾件陰道產 ,

係西洋 , 係有唔少夫妻係 ...
留位等等睇

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-15 16:47 發表 查看引用來源

係西洋 , 係有唔少夫妻係 ...
我早前真有問過這個問題...
醫生就有不少運動可以幫助解決陰道鬆弛問題的 只要有恆心做便不用擔心太多
她說與其擔心這個不如想想如何營造一個雙方都可以放鬆心情去進行性行為的氣氛
畢竟是家中多了一個生活未可以自理的小生命 什麼事都要靠我們當父母的去代勞
微小的從家裡嬰兒用品的擺放 大的至到照顧小生命的工作分擔 自己作息都事先安排好
不要臨急時雞手鴨腳徒添壓力 累得沒有價值就好

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-15 18:08 發表 查看引用來源

醫生就有不少運動可以幫助解決陰道鬆弛問題的 只要有恆心做便不用擔心太多
她說與其擔心這個不如想想如何營造一個雙方都可以放鬆心情去進行性行為的氣氛
畢竟是家中多了一個生活未可 ...
小生命的來臨的確會帶來生氣及喜悅!但亦要付出唔少心機同時間,大家都要互相幫助,先可以處理咁多濕碎嘢!不過K姐咁有計劃,應該冇問題嘅!😊

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-15 18:13 發表 查看引用來源
小生命的來臨的確會帶來生氣及喜悅!但亦要付出唔少心機同時間,大家都要互相幫助,先可以處理咁多濕碎嘢!不過K姐咁有計劃,應該冇問題嘅!😊
嘻嘻她正正是這樣說! 照顧小生命不是什麼驚天動地的大事 就是濕碎事很多
所以這才是尷尬的地方 做了不會怎樣 不做又不行 而且一直重覆重覆 很多人會困擾得受不了將脾氣發泄在身邊人身上

我也沒什麼大計劃 聽醫生這番話只不過是上週的事 現在才開如著手
不過我找醫生 其實只是想問她我能不能不用麻醉藥

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-15 18:42 發表 查看引用來源

嘻嘻她正正是這樣說! 照顧小生命不是什麼驚天動地的大事 就是濕碎事很多
所以這才是尷尬的地方 做了不會怎樣 不做又不行 而且一直重覆重覆 很多人會困擾得受不了將脾氣發泄在身邊人身上

我也沒什麼大計劃 聽醫生 ...
順產定開刀?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-2-15 18:53 發表 查看引用來源
順產定開刀?
順產啊

回覆 5# katieW 的帖子

小朋友多心機照顧, 有時會忽略另一半

其實乳房係咪真係會升CUP
引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-15 18:08 發表 查看引用來源

畢竟是家中多了一個生活未可 ...

引用:
原帖由 katieW 於 2024-2-15 19:36 發表 查看引用來源

順產啊
順產點會用麻醉藥?

前往最後回覆